To je to što me zanima!

Lidija pokreće svoj reality: 'S pobjednikom ću snimiti duet'

Lidija je istaknula kako je već zaprimila mnogo snimaka te kako će sa svojim producentima i žirijem izabrati najbolje pjevače
Vidi originalni članak

Početkom ljeta smo izabrali jedan dio natjecatelja za ‘Planet Lille Show’. Sad je drugi krug prijava pa počinjemo snimanje emisija. Pobjednik će snimiti pjesmu i spot sa mnom. Požurite i sretno svima, napisala je pjevačica Lidija Bačić (33). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istaknula je kako je već zaprimila mnogo snimaka te kako će sa svojim producentima i žirijem izabrati najbolje pjevače.

ZADNJE KUPANJE? Seksi fotke za kraj ljeta: Lidija, Žanamari i Franka su na moru

Podsjetimo, Lidija je nedavno nastupila na Gruškoj noći u Dubrovniku, a sada se jedna Dubrovkinja i majka triju djevojčica Dubrovačkom dnevniku požalila da pjevačica njezinim kćerima nije ispunila obećanje.

Naime, Bačić je djeci obećala zajedničko fotografiranje, ali nakon koncerta ih je navodno izbjegla te ušla u automobil i otišla.

Cijelu situaciju komentirao je i njezin menadžer.

- Taj prigovor se treba uputiti organizatorima koncerta. Lidija se slika s publikom uvijek nakon koncerata kada su uvjeti za to mogući. Imala je stotine koncerata i tisuće slika s vjernom publikom - kazao je Faruk Buljubašić Fayo i dodao da pjevačica obožava djecu te da im se posveti uvijek kada uvjeti koncerta dopuštaju, što je vidljivo iz njezinih objava na društvenim mrežama.

MENADŽER PJEVAČICE: 'Lidija se s djecom nije slikala jer uvjeti to nisu dozvoljavali'

- Ovaj put je bio koncert u Dubrovniku, a sama bina nije imala ogradu i dovoljan broj zaštitara pa se tim zbog Lidijine sigurnosti odlučio da ne nastavi fotografiranje jer su uvjeti bili nekontrolirani, a broj ljudi prevelik - zaključio je.

VIDI OVO! Od škorpiona ćete u svađi dobiti u glavu, a bikovi su strpljivi.

VIDI OVO! Taboo tema: Sve što trebate znati o tangama.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • ok100 18.09.2018.

    U faci katastrofa

  • Orbit1234 17.09.2018.

    Naziv realitya.... Tri kruta i jedna koja guta

  • 17.09.2018.

    Nazalost lidiji dolazi kraj i ona je toga svjesna. Ona publike osim djecice nema! Ona ima samo pratitelje na instagramu zbog slika.. no i to je vise dosadilo, sve iste na isti kalup, nema vise nista za pokazat! Nesto sto nije videno!! Pjesme lose i nepjevajuce.. slike dosadne. Jos malo 40- te i dodu mlade i nove i kaj di si bila kaj si napravila.. nista!

Komentiraj...
Vidi sve komentare