To je to što me zanima!

Badrić objavila ljubavni oglas: 'Tražim srodnu cijepljenu dušu'

Pjevačica pauzu od nastupa iskorištava maksimalno te se posvetila drugim stvarima. Prije nekoliko dana otputovala je u Beograd, a vrijeme je provodila u jednom luksuznom hotelu u centru grada
Vidi originalni članak

Jedna od glavnih tema u posljednje vrijeme na društvenim mrežama svakako je cijepljenje. I pjevačica Nina Badrić (48) redovno prati aktualnosti koje često komentira na svom Instagram profilu, a sada je objavila šaljiv oglas o cjepivu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- 60 godina. Situiran, cijepljen Pfizerom, traži srodnu cijepljenu dušu... Cijepljenje Astrom i Sputnikom ne dolaze u obzir - napisala je Nina i nasmijala brojne pratitelje. 

Pjevačica pauzu od nastupa iskorištava maksimalno te se posvetila drugim stvarima. Prije nekoliko dana otputovala je u Beograd, a vrijeme je provodila u jednom luksuznom hotelu u centru grada.

Iako je izdvojila vrijeme za Beograd, Nini nedostaju druženja. Objavila je naposljetku i fotografiju s prijateljicama te pitala obožavatelje misle li hoće li se ubrzo otvoriti kafići. 

Badrić je nedavno u intervjuu za 24sata rekla kako bi voljela da se 2020. nikad nije dogodila. 

POŽELJELA DOBRODOŠLICU Badrić raznježila nakon poroda Marije Husar: 'Krasni dječače'

- Mnogi su ostali bez posla, egzistencije za svoje obitelji, krova nad glavom, a doktori, medicinske sestre i osoblje u bolnicama čine nadljudske napore da spase gole ljudske živote. Mogu samo reći jedno: 'Ne ponovila se nikada' - rekla je Nina. 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • VLADEK72 13.02.2021.

    Kukala da su estradnjaci na koljenima, a ona u srpskom luksuznom hotelu. Fuj.

  • skija 13.02.2021.

    Marketing,stvarno jadno

  • japanokinezjapano 13.02.2021.

    Shvati da je nekima suđeno da ne mogu biti s nikim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare