To je to što me zanima!

Marijanu 'banula' Tajlanđanka, plakao je: Zaljubio sam se u nju

Farmer je bio zadovoljan njihovom gestom no, nešto ga je cijelo vrijeme mučilo. Prije ulaska u kuću priznao je da se osjeća loše jer je svojim kandidatkinjama nešto zatajio
Vidi originalni članak

Kandidatkinje Bahra i Mara pripremile su iznenađenje za Marijanov rođendan no, ono što nisu očekivale je to da će farmer na kraju iznenaditi njih. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Marijanove djevojke bile su jako uzbuđene. Napuhale su balone, pripremile tortu, upalile svjećice, a kada je slavljenik stigao u kuću zapjevale su mu rođendansku pjesmicu. Bahra ga je od sreće odlučila i hraniti tortom.

Farmer je bio zadovoljan njihovom gestom no, nešto ga je cijelo vrijeme mučilo. Prije ulaska u kuću priznao je da se osjeća loše jer je svojim kandidatkinjama nešto zatajio. 

Marijan je preko društvenih mreža upoznao Tajlanđanku i našao se s njom u Budimpešti, a ona mu je sada nenadano došla na rođendan.

- Ona je došla k meni na par dana i ja sam se u nju zaljubio - rekao je farmer i dodao kako je ona zbog brige za djecu odletjela natrag u svoju zemlju i da ne zna hoće li je ikada više vidjeti. 

Dok je puhao svjećice koje su mi pripremile Bahra i Mara iza leđa mu se prišuljala njegova draga.

Kandidatkinje su bile u vidnom šoku zbog nepoznate žene, a Marijan je plakao od sreće i rekao im kako je to njegova prijateljica za koju nije očekivao da će doći. 

- To je rođendan svih rođendana - rekao je presretni farmer.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • Ivica1958_1 06.05.2021.

    Mala puca na kuću a ne na tog lijepog čovjeka....

  • 06.05.2021.

    Baš se vidi da su sretni. Ljubav frca, gledaju se u oči, mandule im vidiš koliko se smiju! Oh, tragikomedijo od RTLa!

  • Marko 1975 05.05.2021.

    Kad ova sa Tajlanda sazna da je kuća na sinu, stari najebao si, možda te spasi mirovina

Komentiraj...
Vidi sve komentare