Show

Komentari 115

Marijanu 'banula' Tajlanđanka, plakao je: Zaljubio sam se u nju

Marijanu 'banula' Tajlanđanka, plakao je: Zaljubio sam se u nju

Farmer je bio zadovoljan njihovom gestom no, nešto ga je cijelo vrijeme mučilo. Prije ulaska u kuću priznao je da se osjeća loše jer je svojim kandidatkinjama nešto zatajio

Kandidatkinje Bahra i Mara pripremile su iznenađenje za Marijanov rođendan no, ono što nisu očekivale je to da će farmer na kraju iznenaditi njih. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Marijanove djevojke bile su jako uzbuđene. Napuhale su balone, pripremile tortu, upalile svjećice, a kada je slavljenik stigao u kuću zapjevale su mu rođendansku pjesmicu. Bahra ga je od sreće odlučila i hraniti tortom.

Farmer je bio zadovoljan njihovom gestom no, nešto ga je cijelo vrijeme mučilo. Prije ulaska u kuću priznao je da se osjeća loše jer je svojim kandidatkinjama nešto zatajio. 

Marijan je preko društvenih mreža upoznao Tajlanđanku i našao se s njom u Budimpešti, a ona mu je sada nenadano došla na rođendan.

- Ona je došla k meni na par dana i ja sam se u nju zaljubio - rekao je farmer i dodao kako je ona zbog brige za djecu odletjela natrag u svoju zemlju i da ne zna hoće li je ikada više vidjeti. 

Dok je puhao svjećice koje su mi pripremile Bahra i Mara iza leđa mu se prišuljala njegova draga.

Kandidatkinje su bile u vidnom šoku zbog nepoznate žene, a Marijan je plakao od sreće i rekao im kako je to njegova prijateljica za koju nije očekivao da će doći. 

- To je rođendan svih rođendana - rekao je presretni farmer.

Najčitaniji članci