To je to što me zanima!

Bahra moli fanove: 'Nađite mi posao, voljela bih snimiti film'

Da sad dođete kod mene, vidjeli biste koliko mi je otvorenih kartica na Googleu, stalno tražim posao, ali ga sada ne nalazim i zato je bilo kakva pomoć dobrodošla, rekla nam je Bahra
Vidi originalni članak

Ljubav me više ne zanima, i to zato što gledamo razno razne događaje svakodnevno, nasilja i slično, iako ne svrstavam ljude u istu fazu ponašanja. Htjela bih upoznati nekoga iz strane zemlje, za to jedino još postoji šansa i nada, da će mi on preokrenuti život, u domaće ljude više nemam vjere, iskreno nam je ispričala Bahra Zahirović (55), sudionica reality showa 'Ljubav je na selu'.

POGLEDAJTE VIDEO: Dame iz 'Ljubavi na selu' otkrile kakve dečke vole 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osvojila je gledatelje svojim smiješnim izjavama i upravo svoje obožavatelje Bahra sad i treba, kaže. 

- Zamolila bih sve one koji me vole i koji me prate, moje fanove, da me pozovu da nešto radim. Nemam posao. Radila sam ovo ljeto, dok su bili godišnji odmori. Tada sam čistila, održavala urede i slično. Na burzi sam i borim se - ispričala nam je.

Dodala je i kako više nikad neće sudjelovati u emisijama u kojima se mora boriti za muškarca. Ona je više, ističe, za snimanje filmova i nada se da će joj stići takva ponuda jednom. 

- Ne želim više u 'Ljubav je na selu', nije to više za mene, ljudi o meni imaju jako lijepo mišljenje i bilo bi glupo da to sad ukaljam - pojašnjava Bahra koja ne prestaje pretraživati poslove.

NISU JOJ PRODUŽILI UGOVOR Ines pomaže Bahri naći posao: 'Nisam prepotentna ako dobro izgledam, ja volim pomagati...'

'Da sad dođete kod mene, vidjeli biste koliko mi je otvorenih kartica na Googleu, stalno tražim posao, ali ga sada ne nalazim i zato je bilo kakva pomoć dobrodošla', kaže nam. Ova godina je teška većini, pa tako i Bahri, koja rijetko kad odlazi u centar Zagreba. Masku nosi uvijek sa sobom, a dezinficijens koristi i kad je doma. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Cura na zadatku 18.10.2020.

    Ajde bar se cistacice traze ko suho zlato.

  • 17.10.2020.

    Možda da ih otvori u nekom internet pregledniku, ilitiga internet browseru, možda bi i našala nešto. Ne znam inače kakve to kartice otvara "na Googleu"...

  • Lile Mlađi 17.10.2020.

    Javi se Zahirovićima iz Zagreba što iznajmljuju apartmane u splitskom Varošu ili šefu splitskog hdz-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare