To je to što me zanima!

Bahra pokazala novi osmijeh: 'Svi moji zubi sad su na broju!'

Jako sam zadovoljna i ne mogu odoljeti kako se osjećam ugodno i sretno. To mi je sad u savršenstvu emotivno. Jako sam dugo čekala za taj osmijeh. Hvala svima! - poručila je Bahra
Vidi originalni članak

Osmijeh kojim je Bahra Zahirović u showu 'Ljubav na selu' šarmirala farmera Valtera, a kasnije i Marijana dobio je preinaku. Naime, Bahra je zahvaljujući stručnim stomatolozima dobila nove zube, piše RTL Exkluziv.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kroz glavu mi je prolazilo 'hvala ti,  Bože samo da sve dobro uspije, neka budem nova Bahra, neka sve završi u najboljem redu - ispričala je Bahra.

- Čula sam pohvale da sam bila hrabra, a to sam prihvatila od prvog straha koji mi je bio prisutan. Normalno, nikome nije ugodno, pogotovo te bušilice, brusilice i tako dalje, ali sve sam prihvatila - ponosno je istaknula.

ZVIJEZDE 'LJUBAVI NA SELU' Bahra i Olja se rasplesale na hit s TikToka: Baš graciozni pokreti

Stomatologinja je zadovoljna kako je Bahra izdržala svu proceduru, ali i da slijedi izrada zaštitne udlage koju će na nositi po noći.

- Evo svi su moji zubi na broju, sretna sam. Jako sam zadovoljna i ne mogu odoljeti kako se osjećam ugodno i sretno", komentirala je Bahra te dodala:

- To mi je sad u savršenstvu emotivno. Jako sam dugo čekala za taj osmijeh! - istaknula je Bahra koja se na kraju zahvalila cijelom timu i svima ostalima koji su joj pomogli.

 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • dinamary 13.07.2021.

    Drago mi je zbog nje...u showu je bila najpozitivnija, nije nikog uvrijedila, ima urnebesne komentare....ma bas mi je super

  • s1m8ad 13.07.2021.

    Jos mozak da ugradis i to je to

  • 13.07.2021.

    To sam i ja pomislila: previse bijeli ''plot''. Nitko nema tako jednake i tako bijele prirodne zube. Bolje bi bilo da joj je zubar stavio samo onaj zub koji joj je nedostajao, malo izbijelio sve i, naravno, popravio ako je imala karijese. Ovo je bas ocito neprirodno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare