Show

Komentari 33

Bahra i Olja se rasplesale na hit s TikToka: Baš graciozni pokreti

Bahra i Olja se rasplesale na hit s TikToka: Baš graciozni pokreti

Fanovi su oduševljeni što su djevojke ostale u kontaktu i nakon showa, tim više jer je u 13. sezona bilo puno uspona i padova baš na farmama na kojima su bile one

Modna dizajnerica Olja Einfalt, poznatija kao Vampirica Olja, ovih dana je u centru Splita ponovno otvorila svoj modni dućan 'Skandal' nakon više mjeseci pauze. Na otvorenje su došli kolege i prijatelji iz showa 'Ljubav je na selu', a njezine modne kreacije nosile su Bahra Zahirović i nova voditeljica showa Anita Martinović.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Bahra i Olja snimile su i video koji su objavile na Tik Toku. Zvijezde realityja razbacale su se na taktove 'Coincidance', poznate pjesme na toj društvenoj mreži. Olja je radila čučnjeve, dok je Bahra izvijala tijelo i pokazivala nove plesne pokrete. 

Fanovi su oduševljeni što su djevojke ostale u kontaktu i nakon showa, tim više jer je 13. sezona imala puno uspona i padova baš na farmama na kojima su bile Olja i Bahra. 

- Poanta je naći ljubav, ali ako se to ne ostvari, onda je uspjeh ostati u kontaktu s tim ljudima. Bar se izgradilo novo prijateljstvo - tvrde gledatelji showa. Bahra je već nekoliko puta sudjelovala u gore spomenutoj emisiji pa je i ranije imala prilike pokazati umijeće plesanja, a otada je samo nadograđivala plesne pokrete i bivala sve bolje, tvrde njezini fanovi. 

O Olji su mnogi imali predrasude jer su je znali još iz 'Večere za 5', ali dokazala je da je 'normalna osoba s kojom se o svemu može razgovarati'. 

Najčitaniji članci