To je to što me zanima!

Bahra u suzama, kod Raseme se sprema golišava modna revija, a Draganove cure se svađaju...

Ljubav je na selu postaje sve zanimljivija. Golotinja, suze i zadaci su samo dio atmosfere koja očekuje gledatelje večerašnje epizode. A past će i jedan jutarnji poljubac...
Vidi originalni članak

U večerašnjoj, novoj epizodi RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu' sprema se velika modna revija u Donjem Lapcu, na kojoj se Rasema sprema pokazati obline u šarenom kupaćem kostimu. Ništa dosadnije neće biti ni kod Nevena, na čijoj farmi će biti svađa koliko i zadataka, a glavni akteri, po svemu sudeći, će biti Vjerana i Marijana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz to, priprema se i veliki zadatak u kuhinji. Obećane su mu krumpirove police i sad ih očekuje i isprobati, a djevojke će moći pokazati svoje kulinarske sposobnosti. 

RAZOČARANA FARMERKA Rasema otkrila zašto je stroga prema dečkima: 'Nisu iskreni! Prvo rad, a onda pečemo janje'

Bahra ni večeras neće imati mira. Nakon jučerašnje svađe Mara i Ramila će ponovo potaknuti nove sukobe, a Bahra im odlučno odgovoriti na provokacije. 

Kandidatkinje koje su kod Dragana će pokušati riješiti svoje razmirice, ali pitanje je koliko je to moguće uzevši u obzir njihovo natjecanje. 

A Zoran i Suzy... Izgleda da je romantika na pomolu jer će pasti i jutarnji poljubac...

Idi na 24sata

Komentari 86

  • heidi klum 29.04.2021.

    Draga je....

  • eka mala 28.04.2021.

    Ovo nitko ne bi gledao da nema Bahra,još malo njenih bisera,riječi koje ne pristaju mome"identitentu",mogla bi se grozno posvađati"bujno "reagirati,vrh,te bisere je trebalo negdje zapisivati,knjigu napisati😀😀😀😀!

  • barica_30 28.04.2021.

    Sve je to namješteno u režiji RTL produkcije. Kruha i igara...

Komentiraj...
Vidi sve komentare