To je to što me zanima!

Bahrina pjesma je hit: 'Pogled, oči k'o Popakontas, Indijanka...'

Zagrepčanka koja se prijavila u show kako bi pronašla ljubav svog života nije bila svjesna koliku će popularnost steći tijekom sudjelovanja u showu. Sada je dobila i svoju pjesmu
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Bahra i Valter ostali u kontaktu nakon emisije: 'Idemo polako'

Zagrebački youtuber i glazbenik poznat po imenu Only Fire napravio je simpatičan remix. Glavna junakinja u njemu je Bahra Zahirović (54), zvijezda 12. sezone 'Ljubav je na selu'. Mnogima je bila omiljena kandidatkinja, upravo zbog svojih izraza koji su naposljetku nazvani 'Bahrizmi'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Gledateljima je vjerojatno ostalo u sjećanju kada je pucala pomoću luka i strijele kao 'Popakontas' te kada je čekala svog Valtera (52), kako je rekla, na obali jezera Dunav.

- Doveli su me iz reprodukcije ovdje na ovu plažu - rekla je. Upravo je youtuber koristio ove njezine izraze u remiksu koji je objavljen prije četiri dana, a skupio je više od 82.000 pregleda.

Zagrepčanka koja se prijavila u show kako bi pronašla ljubav svog života nije bila svjesna koliku će popularnost steći tijekom sudjelovanja u showu. 

Zahvaljujući urnebesnim izjavama stranice podrške 'pršte' sa svih strana, a na ovako vrtoglavim brojkama bi pozavidjele i neke poznate pjevačice.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Valter o planovima s Bahrom: Ide polako, volim pričati s njom

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dillinger_1 24.03.2020.

    Kako nekome ova moze bit smijesna? Zena je malo spora,a vi se smijete.bravo

  • meri96 24.03.2020.

    Bar joj se nasmijemo. 👍🖐️

  • Bubachica 24.03.2020.

    Dosadna je vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare