Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
12 komentara

Bahra i Valter ostali u kontaktu nakon emisije: 'Idemo polako'

Valteru se posebno sviđa što ga Bahra uvijek uspije nasmijati, a ona je čak i opisala kako bi izgledalo njezino savršeno vjenčanje. Nakon snimanja su ostali vrlo bliski i redovito se čuju nekoliko puta tjedno

Foto: RTL
12 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Valter o planovima s Bahrom: Ide polako, volim pričati s njom

Zagrepčanka Bahra Zahirović (54) i Valter Krastić (52) iz Buja bili su mnogima najsimpatičniji par posljednje sezone emisije 'Ljubav je na selu'.  Na završnom okupljanju činili su se vrlo prisnima. Farmer je tada naglasio kako je jedva čekao ponovno vidjeti svoju odabranicu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Valteru se posebno sviđa što ga Bahra uvijek uspije nasmijati, a ona je čak i opisala kako bi izgledalo njezino savršeno vjenčanje. Nakon snimanja su ostali vrlo bliski i redovito se čuju nekoliko puta tjedno. Takav tempo zasad im, kažu, savršeno odgovara pa razloga za žurbu nema.

Foto: RTL

- Baš smo se čuli. S Bahrom mi je uvijek ugodno razgovarati, pozitivna je. Ne znam još hoće li se iz ovog lijepog prijateljstva nešto razviti, malo je prerano govoriti, vrijeme će pokazati svoje. Ali u kontaktu smo - ispričao je Valter za RTL TV.

Foto: RTL

Slično razmišlja i njegova odabranica, koja ističe da su se stvari počele mijenjati na romantičnom putovanju u Baranji.

- Zapravo nam je pomoglo romantično putovanje. Ono je bilo okidač jer smo se mogli bolje upoznati. Malo sam uspjela Valtera otvoriti da bolje komunicira i da se više družimo. Puno smo razgovarali, a ja sam svojim pristupom prema njemu pokušala ostvariti da se on opusti. Priznao mi je da je u prošlosti imao neka negativna iskustva što se tiče žena, opekao se nekoliko puta i zato se ponekad malo drži na distanci - ispričala je Bahra.

Foto: Tea Belak

- Idemo polako, ali nikad se ne zna što nosi sutra! Ako i ne dođe do nekih većih i boljih iskrica, uvijek ćemo ostati jako dobri prijatelji - zaključila je.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Bahrizmi': Dinosaur je domaća životinja, a voli i 'džentlmente'

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Naši partneri pišu
Message