To je to što me zanima!

Baldwin šopingirao s obitelji, a nakon tragičnog snimanja je drastično promijenio svoj imidž

Tjedan dana nakon što je slučajno usmrtio snimateljicu i ranio redatelja, Alec je fotografiran u trgovačkom centru dok je s obitelji kupovao odjeću. Nema više prepoznatljivu bradu sa seta, a lice i oči je prekrio
Vidi originalni članak

Glumac Alec Baldwin (63) već je desetak dana glavna tema u svjetskim medijima nakon što je upucao snimateljicu Halynu Hutchins (42) i ranio redatelja Joela Souzu (48) na setu filma 'Rust'. Paparazzi su ga fotografirali u Vermontu, dok je izlazio iz trgovine Ralph Lauren u kojoj je kupovao s obitelji.

Pri izlazu iz trgovine imao je plavu masku, a vidjelo se da nema više bradu koju je puštao za ulogu u vesternu. Nakon što je primijetio fotografe, lice je prekrio rukom. Fotografije glumca s obitelji možete pogledati OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac nije viđen u javnosti danima, a poznato je da surađuje s policijom New Mexica, u kojem se i tragična pucnjava dogodila.

U Baldwinovu pištolju koji je bio u ulozi rekvizita našli su se pravi meci, no još nije jasno kako je to moguće, pošto se na setu nisu koristili.

CSI: BALDWIN & HUTCHINS Krv, znoj i suze: Zbog kaosa na setu i nepotizma padat će glave, očekuje se sukob osumnjičenih?

Ekipa producenata nije osigurala projekt za ovakvu vrstu tragedije, pa neće uspjeti dobiti naknadu od osiguranja zbog uslijed nedovršenog projekta. 

Budžet za snimanje filma bio je 6.5 milijuna dolara, a osiguranje koje Baldwinova produkcijska tvrtka El Dorado Pictures odbila stajalo je okvirno 2% budžeta.

Šerif Adam Mendoza objavio je da nitko nije isključen iz moguće kriminalne optužnice, a čini se da set nije bio na sigurnosnom nivou kakav se očekuje.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • StjepanValjak 31.10.2021.

    u zatvor žnjim

  • 31.10.2021.

    Napisali šopingirao kao da zvuči nešto loše, bolje da su napisali kupovao

  • Buster.Scruggs 30.10.2021.

    Baldwin je producent, iz poznate producentske kuce BBB (Baldwin, Bialystock & Bloom). Inace, ovo je dokaz da oruzje ne ubija ljude. Alec Baldwin ubija ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare