To je to što me zanima!

Pogledajte kako Alec Baldwin jeca i kroz suze priča 'Nisam ja povukao obarač i ubio Halynu'

U intervjuu s voditeljem emisije Good Morning America, Alec Baldwin otkrio je detalje sa snimanja. Trenutačno je objavljen samo teaser velikog intervjua, a gledatelji će kasnije tijekom dana moći pogledati cijelu emisiju
Vidi originalni članak

Glumac Alec Baldwin (63) dao je prvi intervju u kojem govori o kobnom događaju u Novom Meksiku koji je 21. listopada šokirao filmski svijet.

POGLEDAJTE VIDEO 

- Gledajte, okidač nije bio povučen. Ja ga nisam povukao - rekao je Baldwin novinaru televizije ABC Georgeu Stephanopoulosu, prema isječcima razgovora objavljenima u srijedu.

- Dakle, vi nikada niste povukli okidač? - upitao je Stephanopoulos Baldwina u intervjuu koji će biti emitiran u četvrtak.

- Ne, ne i ne. Nikada ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao okidač. Nikada! - odgovorio je Baldwin.Dodao je kako mu nije jasno kako se pravi metak pojavio na snimanju vesterna na ranču kod Santa Fea.

- Kada razmišljam o svemu, pomislim što sam mogao učiniti drugačije - objasnio je Baldwin pa istaknuo da je preminula snimateljica Halyna Hutchins bila kolegica s kojom su svi voljeli raditi. 

-  Bila je netko koga su voljeli, svi koji su radili s njom, divili su joj se. Mislim, čak i sada mi je teško povjerovati da se to dogodilo. Ne čini mi se da je stvarno - rekao je voditelju pa počeo plakati.

OČAJNI GLUMAC Alec Baldwin: 'Nisam ja kriv! Nikad ne bih mogao uperiti u nekoga pištolj i povući okidač'

Cijeli intervju bit će emitiran u četvrtak, a voditelj Stephanopoulos izjavio je kako je glumac Baldwin bio shrvat tijekom njihova razgovora. 

- Napravio sam tisuće intervjua u zadnjih 20 godina u ABC-ju, ali ovo je bio najintenzivniji koji sam ikad doživio - rekao je. 

Podsjetimo, na setu filma 'Rust' poginula je snimateljica Halyna Hutchins, a ranjen redatelj Joel Souza, nakon što je, prema svjedocima, Baldwin opalio probni hitac iz pištolja.

Glavno pitanje i dalje ostaje kako je "živi metak" završio u pištolju umjesto manevarskog streljiva. Zasada ni protiv koga nije podignuta optužnica. Dva člana ekipe su pokrenula građansku parnicu povezanu s nesretnim slučajem, a producenta i još neke osobe terete za nemar.

Supervizorica Mamie Mitchell u tužbi protiv Baldwina navodi da se, prema filmskom scenariju, od njega nije tražilo da puca u spornoj sceni. Mitchell, koja je pozvala policiju nakon tragičnog događaja, u tužbi iznosi tvrdnju po kojoj se Baldwin pucajući iz pištolja u smjeru Hutchins ponašao nepromišljeno i da je prekršio ili zanemario ostale sigurnosne protokole kada je posrijedi bojno streljivo i oružje na setu.

POLICIJA IMA NOVI TRAG Baldwinov pištolj ostao je na setu sa snimanja prošlog filma?

Ona smatra da je Baldwin sam trebao provjeriti je li u pištolju bojno streljivo i da nije smio zdravo za gotovo shvatiti izjavu redateljeva pomoćnika o tomu da je oružje sigurno.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • bugzy siegel 03.12.2021.

    Nije mi jasna izjava da nije on povukao okidač🤔

  • Stef Bangkok 02.12.2021.

    stvarno je konfuzno na kraju sve to... povukao obarac kaze naslov a onda se odnekud pojavi okidac... zato ju je i ubio valjda jer je okidac dirao. znaci za razumjeti je nije povukao obarac nego okidac.. jbg

  • Nika0120 02.12.2021.

    Grozno, dobro kaže nije on žrtva u ovoj priči već žena koje više nema, ali je i njemu život uništen, treba sad živjeti s tim iako nije direktno kriv. Čovjek izgleda kao da je ostario 10 godina u mj. dana..

Komentiraj...
Vidi sve komentare