Show

Komentari 2

Baldwinov pištolj ostao je na setu sa snimanja prošlog filma?

Baldwinov pištolj ostao je na setu sa snimanja prošlog filma?

Još uvijek nije jasno kako su meci završili u pištolju, pa su se istražitelji koncentrirali da dobavljača oružja u kojem je možda ključ istrage. Dobili su nalog za pretres, pa mogu pregledati oružje i nadzorne kamere

Glumac Alec Baldwin (63) u još nerazjašnjenim okolnostima slučajno je zapucao te usmrtio Halynu Hutchins, a detalji iz istrage počeli su se otkrivati. U novom nalogu za pretres navodi se da je pištolj navodno ostao sa seta prošlog filma, te da nije trebao biti dio oružja na setu 'Rusta'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Istražitelju su dobili nalog za pretres trgovine s oružjem 'PDQ Arm & Prop, LLC' iz koje je vestern nabavljao oružje, a navodno je samo čovjek po imenu Billy Ray osoba koja im je to oružje mogla isporučiti.

Santa Fe authorities hold news conference on shooting on Alec Baldwin movie set

Seth Kenney osoba je koja je predala oružje oružarima na setu, a kako kaže, neki od pištolja mogli su imati metke jer je moguće da ih je njegov prijatelj vratio takve.

Kenney je navodno donio na set paket pravih metaka .45 kalibra, u slučaju da ponestane ćoraka i gumenih metaka. Kako tvrde, pomoćnica glavne oružarice Hanne Gutierrez-Reed (24) je napunila pištolj, no Hannah ga prije snimanja nije ponovno provjerila.

Nakon pucnjave Hannah je navodno išla usporediti metke, neki od njih su zveckali - što znači da nisu bili pravo streljivo, no neki od njih nisu zveckali, pa smatra da je moguće da su se pomiješali. 

Pravi meci mogli su doći ili iz trgovine s oružjem s kojim je produkcija surađivala ili od prošlog snimanja.

Istražitelji su sad omogućeni pretražiti trgovinu, oružje i nadzorne snimke kako bi se utvrdilo kako je oružje dospjelo na set.

LMKMEDIA_PIXIE_FILM-LMK110-30

 

Najčitaniji članci