Obavijesti

Show

Komentari 17

Pogledajte kako Alec Baldwin jeca i kroz suze priča 'Nisam ja povukao obarač i ubio Halynu'

Pogledajte kako Alec Baldwin jeca i kroz suze priča 'Nisam ja povukao obarač i ubio Halynu'
6

U intervjuu s voditeljem emisije Good Morning America, Alec Baldwin otkrio je detalje sa snimanja. Trenutačno je objavljen samo teaser velikog intervjua, a gledatelji će kasnije tijekom dana moći pogledati cijelu emisiju

VIDEO

Glumac Alec Baldwin (63) dao je prvi intervju u kojem govori o kobnom događaju u Novom Meksiku koji je 21. listopada šokirao filmski svijet.

POGLEDAJTE VIDEO 

- Gledajte, okidač nije bio povučen. Ja ga nisam povukao - rekao je Baldwin novinaru televizije ABC Georgeu Stephanopoulosu, prema isječcima razgovora objavljenima u srijedu.

- Dakle, vi nikada niste povukli okidač? - upitao je Stephanopoulos Baldwina u intervjuu koji će biti emitiran u četvrtak.

- Ne, ne i ne. Nikada ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao okidač. Nikada! - odgovorio je Baldwin.Dodao je kako mu nije jasno kako se pravi metak pojavio na snimanju vesterna na ranču kod Santa Fea.

- Kada razmišljam o svemu, pomislim što sam mogao učiniti drugačije - objasnio je Baldwin pa istaknuo da je preminula snimateljica Halyna Hutchins bila kolegica s kojom su svi voljeli raditi. 

-  Bila je netko koga su voljeli, svi koji su radili s njom, divili su joj se. Mislim, čak i sada mi je teško povjerovati da se to dogodilo. Ne čini mi se da je stvarno - rekao je voditelju pa počeo plakati.

Alec Baldwin: 'Nisam ja kriv! Nikad ne bih mogao uperiti u nekoga pištolj i povući okidač'
Alec Baldwin: 'Nisam ja kriv! Nikad ne bih mogao uperiti u nekoga pištolj i povući okidač'

Cijeli intervju bit će emitiran u četvrtak, a voditelj Stephanopoulos izjavio je kako je glumac Baldwin bio shrvat tijekom njihova razgovora. 

- Napravio sam tisuće intervjua u zadnjih 20 godina u ABC-ju, ali ovo je bio najintenzivniji koji sam ikad doživio - rekao je. 

Podsjetimo, na setu filma 'Rust' poginula je snimateljica Halyna Hutchins, a ranjen redatelj Joel Souza, nakon što je, prema svjedocima, Baldwin opalio probni hitac iz pištolja.

Glavno pitanje i dalje ostaje kako je "živi metak" završio u pištolju umjesto manevarskog streljiva. Zasada ni protiv koga nije podignuta optužnica. Dva člana ekipe su pokrenula građansku parnicu povezanu s nesretnim slučajem, a producenta i još neke osobe terete za nemar.

Supervizorica Mamie Mitchell u tužbi protiv Baldwina navodi da se, prema filmskom scenariju, od njega nije tražilo da puca u spornoj sceni. Mitchell, koja je pozvala policiju nakon tragičnog događaja, u tužbi iznosi tvrdnju po kojoj se Baldwin pucajući iz pištolja u smjeru Hutchins ponašao nepromišljeno i da je prekršio ili zanemario ostale sigurnosne protokole kada je posrijedi bojno streljivo i oružje na setu.

Baldwinov pištolj ostao je na setu sa snimanja prošlog filma?
Baldwinov pištolj ostao je na setu sa snimanja prošlog filma?

Ona smatra da je Baldwin sam trebao provjeriti je li u pištolju bojno streljivo i da nije smio zdravo za gotovo shvatiti izjavu redateljeva pomoćnika o tomu da je oružje sigurno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin