To je to što me zanima!

Baldwinov pištolj ostao je na setu sa snimanja prošlog filma?

Još uvijek nije jasno kako su meci završili u pištolju, pa su se istražitelji koncentrirali da dobavljača oružja u kojem je možda ključ istrage. Dobili su nalog za pretres, pa mogu pregledati oružje i nadzorne kamere
Vidi originalni članak

Glumac Alec Baldwin (63) u još nerazjašnjenim okolnostima slučajno je zapucao te usmrtio Halynu Hutchins, a detalji iz istrage počeli su se otkrivati. U novom nalogu za pretres navodi se da je pištolj navodno ostao sa seta prošlog filma, te da nije trebao biti dio oružja na setu 'Rusta'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istražitelju su dobili nalog za pretres trgovine s oružjem 'PDQ Arm & Prop, LLC' iz koje je vestern nabavljao oružje, a navodno je samo čovjek po imenu Billy Ray osoba koja im je to oružje mogla isporučiti.

Seth Kenney osoba je koja je predala oružje oružarima na setu, a kako kaže, neki od pištolja mogli su imati metke jer je moguće da ih je njegov prijatelj vratio takve.

Kenney je navodno donio na set paket pravih metaka .45 kalibra, u slučaju da ponestane ćoraka i gumenih metaka. Kako tvrde, pomoćnica glavne oružarice Hanne Gutierrez-Reed (24) je napunila pištolj, no Hannah ga prije snimanja nije ponovno provjerila.

Nakon pucnjave Hannah je navodno išla usporediti metke, neki od njih su zveckali - što znači da nisu bili pravo streljivo, no neki od njih nisu zveckali, pa smatra da je moguće da su se pomiješali. 

TRAGIČAN SLUČAJ SE JOŠ ISTRAŽUJE Radnik sa seta tužio Baldwina i produkciju, odvjetnik oružarke tvrdi: 'Netko joj je podmetnuo!'

Pravi meci mogli su doći ili iz trgovine s oružjem s kojim je produkcija surađivala ili od prošlog snimanja.

Istražitelji su sad omogućeni pretražiti trgovinu, oružje i nadzorne snimke kako bi se utvrdilo kako je oružje dospjelo na set.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nap 01.12.2021.

    Kamere ce sve pokazati

  • nokia5 01.12.2021.

    Nesrecni slucaj na snimanju filma, kratko i jasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare