Show

Komentari 3

Radnik sa seta tužio Baldwina i produkciju, odvjetnik oružarke tvrdi: 'Netko joj je podmetnuo!'

Radnik sa seta tužio Baldwina i produkciju, odvjetnik oružarke tvrdi: 'Netko joj je podmetnuo!'

Baldwina tereti za nemarno ponašanje jer nije provjerio je li pištolj uistinu siguran prije nego što ga je počeo koristiti, a produkciju za rezanje svih troškova i posljedično stvaranje nesigurne atmosfere za rad

Alec Baldwin (63) zasigurno proživljava teške dane nakon što je na setu filma slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, a ovaj nesvakidašnji tragični slučaj još dugo će biti aktualna tema. Poznato je sve više detalja sa snimanja, ali slučaj se još uvijek istražuje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok se sve ne rasplete i ne otkrije tko je kriv za smrt snimateljica Hutchins, njezin kolega i prijatelj sa seta povukao je prve korake. Serge Svetnoy, filmski djelatnik zadužen za rasvjetu, stajao je samo nekoliko metara od Aleca Baldwina tijekom snimanja kobne scene, a holivudsku zvijezdu i produkciju je nakon svega tužio jer ih drži odgovornim za tragediju.

Konkretno, Baldwina tereti za nemarno ponašanje jer nije provjerio je li pištolj uistinu siguran prije nego što ga je počeo koristiti, a tvrdi da ga je Baldwin svejedno trebao tretirati kao da je pun i suzdržati se od toga da ga uperi u bilo koga na setu. Producente pak optužuje za neadekvatnu pripremu kod korištenja oružja te rezanje troškova i loše radne uvjete koji su posljedično doveli do tragedije.

LMKMEDIA_PIXIE_FILM-LMK110-30

Policija zasad najozbiljnije istražuje pomoćnika redatelja, Davea Hallsa, koji je Baldwinu predao pištolj i rekao da unutra nije prava municija te oružarku Hannah Gutierrez-Reed (24), koja tvrdi da 'nema pojma' kako su pravi metci uopće dospjeli na set.

Ona se javno požalila kako je bila natjerana pokrivati dva radna mjesta, što je značilo da se nije mogla koncentrirati u potpunosti na svoj primarni posao i provjeravanje oružja i municije, a njezin odvjetnik otišao je i korak dalje pa je izjavio kako su njegovoj klijentici podmetnuli prave metke, no nije svoje teze detaljnije pojasnio. 

Najčitaniji članci