To je to što me zanima!

Bali-beg je stigao u Ljubljanu, a Slovenke su 'pale u trans'...

Boravkom u glavnom gradu Slovenije pohvalio se na društvenoj mreži, a posjetio je i jedan trgovački centra gdje su ga dočekale stotine oduševljenih obožavateljica
Vidi originalni članak

Turski glumac Burak Özçivit (33), domaćoj publici poznatiji kao Bali-beg iz serije 'Sulejman Veličanstveni' posjetio je Ljubljanu.

DRUGI JOŠ 'ŽARE I PALE' Najveći zavodnici iz sapunica: Neki su ipak pali u zaborav...

Boravkom u glavnom gradu Slovenije pohvalio se na društvenoj mreži, a posjetio je i jedan trgovački centra gdje su ga dočekale stotine oduševljenih obožavateljica.

Inače, glumac je u braku s kolegicom Fahriye Evcen (31), a upoznali su se i zaljubili prije pet godine na snimanju serijala "Çalıkuşu" (Ptica pjevica). 

Zaručili su se na proslavi njegovog 32. rođendana, potkraj prosinca 2016., a dva mjeseca poslije par je priredio obiteljsko slavlje u njemačkom gradu Solingenu, gdje je glumica tursko-čerkeskih korijena i rođena.

SUPRUGA JE LJUBOMORNA? Bali-beg će pjevati sa seksi Rumunjkom: 'Dobit će milijune'

Vjenčali su se 29. lipnja prošle godine u palači Sait Halim Paşa Yalısı, na europskoj obali Bospora u istanbulskoj općini Sariyer, pod neviđenim mjerama osiguranja od paparazza i ostalih znatiželjnika. 

VIDI OVO: 7 najbizarnijih fetiša na svijetu

Idi na 24sata

Komentari 28

  • vinja 02.06.2018.

    Zgodan je, ali takvih ima jako puno. Žene ne padaju u "trans" jer je on zgodan, nego zato što je poznati glumac. Da je kojim slučajem komunalni radnik djevojke ga ne bi čekale. Popularnost ima magičnu moć, a ako je još prisutna i ljepota, obožavanje je zagarantirano.

  • kuglica 31.05.2018.

    Ne kužim, zakaj su Slovenke u transu...

  • Ivan23333 31.05.2018.

    Prosjecan

Komentiraj...
Vidi sve komentare