Obavijesti

Show

Komentari 71

Najveći zavodnici iz sapunica: Neki su ipak pali u zaborav...

Najveći zavodnici iz sapunica: Neki su ipak pali u zaborav...
27

Oni su osvojili gledateljice diljem svijeta likovima koje su igrali u serijama, ali i izgledom. Većina glumaca nije imala sreće u ljubavi u stvarnom životu

VIDEO

Fernando Colunga

Meksički glumac Fernando Colunga (51) postao je poznat ljubiteljima sapunica igrajući glavnu ulogu doktora Josea Armanda u 'Esmeraldi'. Usto se pojavio u serijama 'Zlobnica', 'Marimar' i 'Zagrli me čvrsto', koje su postizale veliku gledanost. Prije nego što je postao glumac, Fernando se školovao za građevinara, vodio željezariju, prodavao automobile i radio kao šanker.

Instagram

- Uvijek sam imao želju baviti se glumom, ali nisam tada ciljao na telenovele - rekao je Colunga. Glumac i dalje tumači uloge u sapunicama što je posebno drago ženskom dijelu gledatelja. Meksikanac uspješno skriva svoj privatni život pa se ne zna je li trenutačno u vezi. Prošle godine se nagađalo da mu je djevojka, kolegica Blanca Scoto (39) s kojom se zbližio na setu telenovele, a Colunga nije htio komentirati glasine.

 

- Ne treba mi takva vrsta reklame. Uspio sam 16 godina odvajati privatni život od karijere i neću to sada mijenjati - zaključio je glumac. 

William Levy

William Levy (37) proslavio se ulogom u sapunici 'Strasti'. Glumac je odrastao samo s majkom, a kao 14- godišnjak su se preselili iz Kube u Miami. Levy se upisao na fakultet poslovne administracije zahvaljujući bejzbolskoj stipendiji, no ubrzo je shvatio da to nije za njega.

 

 

Otišao je u Los Angeles u školu glume i svoje je obrazovanje kasnije nastavio u Miamiju i Meksiku gdje je upoznao glumicu Elizabeth Gurierrez te su se zaljubiili. Bili su u vezi od 2003. do 2011. te su dobili sina Christophera (12) i kćer Kailey (8). 

 

🗯 @gutierrezelizabeth_ @tophy_19 @kaileylevy19

A post shared by William Levy (@willevy) on

 

Levy je progovorio o prekidu s Gutierrez i istaknuo da to nije sigurno konačna odluka. Dodao je kako su ostali u dobrim odnosima.

- Nismo skupa više, ali kao obitelj nikad nećemo prekinuti. Ne odbacujem mogućnost da ćemo jednom u budućnosti opet biti u vezi, bilo to sutra, za tjedan dana, mjesec ili koju godinu. Nitko nikog nije varao i ovo smo sporazumno odlučili - napomenuo je Levy.

 

 

Naočiti Kubanac je 2011. glumio ljubavnika u spotu pjevačice Jennifer Lopez (48) za pjesmu 'I'm Into You'  i pojavile su se glasine da je on kriv za raspad njezinog braka s Marcom Anthonyjem. 

- Volio bih da mogu objasniti te priče - rekao je glumac i dodao da nije bio u vezi s Lopez. Levy je često na listama najseksi muškaraca u svijetu te je prije nekoliko godina snimio erotsku dramu 'Addicted' zbog koje se 'probio' u Hollywoodu. 

Osvaldo Rios

Portorikanac Osvaldo Rios (57) prvu je značajnu ulogu odigrao u telenoveli 'Kasandra', koja je devedesetih godina bila popularna diljem svijeta pa tako i u nekadašnjoj Jugoslaviji. Nakon završetka te serije stekao je popularnost i dobio brojne glumačke angažmane.

 

No karijeru je morao nakratko prekinuti jer ga je bivša djevojka optužila da ju pretukao. Rios je 1996. proveo tri mjeseca u zatvoru, a jedno vrijeme se nagađalo da je zlostavljao i pjevačicu Shakiru (40) s kojom je bio u vezi.

- To je smiješno. Jedna od najvećih laži koje su izmišljene. Sama Shakira je rekla da sam se ponašao prema njoj kao princ - istaknuo je Rios i dodao da ne bi mu pisala takve predivne, ljubavne pjesme da ju je zlostavljao. Glumac se nakon zatvora javno pokajao zbog svog nasilnog ponašanja te je išao na liječenje kod psihologa. S vremenom je ponovno počeo dobivati uloge u sapunicama, a glavnog aktera je igrao u seriji 'Trijumf ljubavi'. 

Portorikanac se bavi i pjevanjem te radi kao producent u holivudskom studiju, a ženio se tri puta. Bio je u braku s glumicama Sully Diaz (58) i Geraldine Fernandez te novinarkom Carmen Dominicci (52). Ima sinove Giuliana, Osvalda i Alessandra. 

Sebastian Rulli

Sebastian Rulli (42) snimio je brojne telenove među kojima su 'Strast', 'Usprkos svemu', no stekao je slavu tek u 'Rubi' 2004. igrajući glavnog aktera. Argentinac je završio studij poslovne administracije, a onda je shvatio da se ipak ne želi baviti tim zanimanjem. Otišao je na putovanje po Europi i usput se počeo baviti manekenstvom. Na povratku u rodnu Argentinu odlučio se preseliti u Meksiko gdje je počeo ići na satove glume i dobio ulogu u telenoveli 'Rubi'.

Rulli i dalje snima sapunice te rijetko kada ima 'pauzu' između angažmana. Bio je u braku s glumicom i televizijskom voditeljicom Cecilijom Galliano (36) te su dobili sina Santiaga (8). Argentinac je od 2014. u vezi s francusko-meksičkom glumicom Angelique Boyer (29) koja je poznata po ulozi u seriji 'Rebelde'. Upoznali su se na snimanju jedne sapunice. 

 

✌🏽🏖😎 ❤️ #sebastianrulli #angeliqueboyer

A post shared by Angelique Boyer (@angeliqueboyer) on

 

Burak  Özçivit

Turčin Burak Özçivit (33) tumačio je ratnika Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni' i stekao svjetsku slavu, postao i miljenik žena. Nakon toga je dobio ulogu u povijesnoj seriji 'Çalıkuşu' u kojoj se radnja odvija početkom 20. stoljeća te prikazuje raspad Osmanskog carstva. Posljednja sapunica koju je snimio je bila 'Bit ćeš moja' te ju je mogla pratiti i hrvatska publika.

Burak se ljetos oženio dugogodišnjom djevojkom i kolegicom Fahriye Evcen (31). Par se vjenčao u raskošnoj Sait Halim pašinoj vili, koja gleda na Bospor i koja se nalazi u najljepšem dijelu Istanbula. Mladoženja je navodno za zakup povijesne vile dao 75.000 eura, a nagađa se da je na svadbi bilo oko 500 uzvanika. Kako ne bi obožavateljice nepozvane došle na svadbu, par je unajmio zaštitare koji su mladence pratili na svakom koraku, a na desetke ih je čuvalo vilu gdje se slavilo.

 

❤️

A post shared by Burak Özçivit🇹🇷 (@burakozcivit) on

 

Novopečeni mladenci su medeni mjesec proveli na Maldivima te je Burak redovito izluđivao obožavateljice svojim seksi fotografijama. Par se brzo vratio u Tursku zbog brojnih glumačkih obveza. Turčin je u jednom intervjuu rekao da mu se njegova supruga svidjela čim su se upoznali. 

Svi luduju za Bali-begom: Žene mu plaćaju da večera s njima
Svi luduju za Bali-begom: Žene mu plaćaju da večera s njima

- U seriji 'Grmuša' igrao sam Kâmrana, muškarca koji je želio osvojiti Ferideino srce. Nju je igrala moja Fahriye - ispričao je Burak. Dodao je kako mu je ona vratila vjeru u ljubav kada mu je bivša djevojka, manekenka Ceylan Capaom (29) slomila srce. Navodno ju je zatekao u krevetu s drugim muškarcem. Kad ga je Ceylan ostavila, Burak je utjehu našao u radu.

Romantično: Bali-beg suprugu opet odveo na medeni mjesec
Romantično: Bali-beg suprugu opet odveo na medeni mjesec

- Zatrpao sam se poslom i to mi je pomoglo odagnati crne misli. Fahriye mi je prvo bila prijateljica, rame za plakanje, slušala je o mojoj boli, a onda su se emocije probudile i želio sam biti s njom -  prisjetio se glumac. Tvrdi da zbog ljubavi više nije bio spreman rušiti svjetove jer ga je iskustvo naučilo da može biti opasna. 

Zgodni Bali-beg na medenom mjesecu izluđuje obožavateljice
Zgodni Bali-beg na medenom mjesecu izluđuje obožavateljice

- Fahriye me je uvjerila da prava ljubav doista postoji – zaključio je Burak za kojeg se nekada nagađalo da je homoseksualac. 

Özcan Deniz

Turski glumac Özcan Deniz (45) zanimljiv je gledateljicama jednako kao i njegov kolega i sunarodnjak Burak. Tumačio je glavne uloge u serijama 'Crna ruža', 'Sudbina', a sada je u središtu radnje u najnovijoj sapunici 'Istanbulska nevjesta'. Već kao devetogodišnjak se počeo baviti glazbom i zarađivao te je do sada objavio 11 albuma. 

 

#prague #istanbullugelin

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

 

Prije nekoliko godina se odlučio posvetiti glumi i snimio je prvu sapnicu 'Bilo jednom u Otomanskom Carstvu'. Trenutačno je jedan od najplaćenijih zvijezda u Turskoj, a kruže glasine da zapravo voli muškarce no zbog karijere to mora tajiti, iako je bilo u braku s glumicom Handan Deniz. 

- To su prazne priče. Osim toga, riječ je o osjetljivoj temi koja je kao medalja s dvije strane. Trebao bih odgovoriti tako da ne uvrijedim gay zajednicu a da pritom ne zapadnem u mačističke priče. Evo da zadovoljim sve, mogu samo reći da nisam homoseksualac - objasnio je Deniz. Kaže da nije u ljubavi pretjerano sretan i da je odlučio kako više neće biti u vezi u koju ne vjeruje da će trajati. 

 

 

#ikincisans @ikincisansfilm Ve galamiz baslar..:)

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

 

- U potrazi sam za novim uzbuđenjima i užicima. Možda zbog toga želim imati obitelj. Ne znam kako je to. Ne znam je li dobro, loše, problematično ili sjajno. Ali znam da želim pokušati - zaključio je Turčin. 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...