To je to što me zanima!

'Balkanska trap diva' rasplesala fanove u Zagrebu: Senidah je stigla u kaubojskom izdanju...

Pjevačici je pravo ime Senida Hajdarpašić, porijeklom je iz Crne Gore, ali je rođena i odrasla u Ljubljani
Vidi originalni članak

Idemo kraljice, orilo se iz publike kada je slovenska pjevačica Senidah (38), poznata pod nadimkom 'Balkanska trap diva' izašla na pozornicu u zagrebačkom klubu Boogaloo ove subote. 

POGLEDAJTE ATMOSFERU FOTO Senidah poput kaubojke iznizala brojne hitove u Zagrebu

Publika je dva sata pjevala i plesala uz najveće hitove 'Mišići', 'Slađana', 'Behute', kao i pjesmu 'Dođi', koju je prošle godine snimila u suradnji s Dinom Merlinom

Senidah je, osim glasom i stasom, publiku oduševila modnom kombinacijom. Odlučila se za 'kaubojski' stil, pa je na pozornicu izašla u crnim kožnim hlačama i usklađenom prsluku. Naravno, sve je začinila kaubojskim šeširom, koji je na neki način postao njezini zaštitni znak.  

Pjevačica, čije je puno ime Senida Hajdarpašić, ima dva studijska albuma 'Bez tebe' i 'Za tebe'. Jednom je prilikom otkrila da su oba posvećena njezinoj pokojnoj majci.

zabranili joj pjevati? Srbi tvrde: Senidah su išamarali ispred noćnog kluba u Austriji! Menadžeri za 24sata: 'To je laž'

Njezina je obitelj porijeklom iz Crne Gore, ali je rođena i odrasla u Ljubljani. Prije nego što je započela solo karijeru, pjevala je u slovenskoj skupini Muff. Godine 2018. otišla je u Beograd, gdje je snimila svoj prvi hit 'Slađana', a nedugo nakon i album. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare