To je to što me zanima!

Javila se nepoznata djevojka: Ja nisam Ervinova nova cura!

Ervin je pokrenuo šuškanja o novoj vezi objavivši fotografiji s nepoznatom plavušom. Djevojka s kojom je bivši BB-ovac na 'fotki', kaže da Ervina niti ne poznaje
Vidi originalni članak

Ervin Mujaković objavio je fotografiju s tajanstvenom plavušom, a kraj fotografije nije ništa napisao. Iako je posljednjih nekoliko dana proveo sa sestrama Šegetin na Zagreb Auto Showu, za oko mu je, čini se, zapela djevojka plave kose. 

- Ja sam u sretnoj vezi već tri godine. Ervin se htio slikati sa mnom i mojim kolegicama i kolegama. Nije mi ni poznanik, a kamoli nešto drugo - kazala nam je djevojka s fotografije. 

Sarajlija se nedavno družio s dijelom bivše Big Brother ekipe na rođendanu pobjednika showa, Makedonca Darka Petkovskog (28). 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • amela3 14.04.2016.

    jel neko skuzio da cura drzi mob i slika. a kaze da se on sa njom tio slikati. da je on to tio valjda bi slikao on ili neko drugi zasto ona to me buni. a kaze da ga nezna nesto tu smrdi.

  • jozo biber 14.04.2016.

    a tko je ili što taj ervin ???

  • vrsni_astrolog 14.04.2016.

    ervin, bik.....tupavo zvuče pa su pametniji kada šute, moć izražavanja im nije na visokoj razini (ne svi naravno nego u prosjeku), strahovito tvrdoglavi, snobovi koji imaju visoko mišljenje o sebi, ne druže s neperspektivnim ljudima, dobro se slažu s djevicama, jarčicama, bikovima, škorpijama i ribama, pokoja račica i vaga, izbjeći ovnice, lavice i vodenjake ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare