To je to što me zanima!

Barbara je iznenadila strukom: 'Premršava, skoro anoreksična'

Ponovno je bilo pratitelja na društvenoj mreži koji su je kritizirali. Ipak, neki su je i branili te su joj poručili: 'Sasvim normalna kilaža za nekog tko drži do pravilne prehrane i vježba'
Vidi originalni članak

Voditeljica Barbara Kolar (50) godinama oscilira u kilaži. Već je i njoj samoj dosta govoriti o tome. No, nemoguće je ne primijetiti kako je trenutačno mršavija no ikad.

Sada je pratitelje na društvenim mrežama 'počastila' fotografijom na kojoj pozira u crnom kombinezonu kojim je istaknula nevjerojatno tanak struk.

- Kaže mi frendica: 'Super ti je bio onaj kombinezon sinoć u emisiji o Arsenu, ali nisam ga najbolje vidjela'. Pa evo... nek se vidi... A i cipelice isto - napisala je u opis objave.

Ponovno je bilo pratitelja koji su je kritizirali pa je jedan od komentara bio: 'Premršava, skoro anoreksična. Šteta'. Ipak, neki su je i branili te su joj poručili: 'Sasvim normalna kilaža za nekog tko drži do pravilne prehrane i vježba'.

ZAREDALO SE KOMENTARA Barbara u 51. godini pokazala vitku liniju: 'Previše si mršava'

Nedavno su nam upućeni s HTV-a rekli kako voditeljica sada nosi konfekcijski broj 32. Lani je, kako je priznala, nosila konfekcijski broj 36. Iz prehrane je izbacila ugljikohidrate, a svaki dan pješači po 10 kilometara.

- Oduvijek imam očajno spor metabolizam koji je, s godinama, sve gori. To znači da sam, kad me vidite u stanjenoj verziji, vjerojatno mjesecima prije jela zanemarive količine hrane upitne zanimljivosti. I da sam, s obzirom na sporost i dosadnost tog procesa, zahvalna majčici prirodi što me barem odredila kao tvrdoglavog i upornog sivonju - izjavila je svojedobno.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • LjubicaMadić-Car 19.08.2020.

    Djeluje umorno i ispijeno , starije od stvarnih godina .

  • zaladilo 18.08.2020.

    Pa zaključili smo da joj treba stručna pomoč,zašto se ponavljate

  • jamesbond7777 18.08.2020.

    dijeta je i dobra za prešparati,,sto vise svaki mjesec 😏😏 manje papat vise u kasicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare