To je to što me zanima!

Barbara rođendan provela u suzama, a Ervin je paničario

Riječanka je plakala jer je ostali ukućani nisu poštovali na njezin rođendan. Najviše ju je povrijedila Mirjana kojoj je zatim njezina sestra Tina prijetila šamarima
Vidi originalni članak

Barbara Šegetin danas slavi 26. rođendan. No, cijeli dan je loše volje te je čak i plakala. Njezine suze pogodile su Stefani koja ju je pokušala utješiti, ali Riječanka je nastavila plakati. Velikom Bratu se u ispovjedaonici požalila kako je od ostalih ukućana danas tražila samo malo poštovanja, a oni joj ni to nisu dali iako je ona, kaže, svakog ispoštovala kad su imali rođendan ili slavu.

Najviše ju je povrijedila Mirjana kojoj je njezina sestra Tina prijetila šamarima.

- Majke mi sad sam već u stanju da je baš našamaram k'o kravu i da izađem is showa - rekla je mlađa seka Šegetin, a zatim nastavila s opasnim prijetnjama da bi Mirjanu netko mogao smlaviti nakon što napusti kuću Velikog Brata. Riječanke su se već i prije hvalile svojim 'opasnim' društvom.

Atmosfera se malo popravila kada je iz ispovjedaonice izašao Ervin s poklonom i tortom. Sarajlija je svojoj simpatiji za rođendan od Velikog Brata naručio Barbarin portret na koji se htio potpisati, pa ga je ulovila panika jer nije znao gdje bi trebao napisao svoju posvetu. Na kraju se uspio potpisati na pozadinu.

Veliki Brat je za Barbarin rođendan stanarima priredio i tulum pa su se svi malo opustili, pogotovo Goran koji je i zaplesao s Mirjanom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare