To je to što me zanima!

Barbara Šegetin se vratila na društvene mreže i pokazala zavidnu liniju nakon poroda

Nakon dugo vremena objavila je fotografiju na kojoj pozira u u bež topu dugih rukava koji ima duboki dekolte ali otkriva i trbuh. Top je uparila sa crnim sportskim tajicama
Vidi originalni članak

Bivša sudionica 'Big Brothera', Barbara Šegetin (32) se vratila na društvene mreže sa stilom i objavila fotografiju isklesanog tijela nekoliko mjeseci nakon što je rodila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je u listopadu 2021. godine rodila sina Luku, kojeg ima sa suprugom, bosanskohercegovačkim tenisačem, Damirom Džumhurom (30), Barbara je postepeno bila sve manje i manje aktivna na društvenim mrežama kako bi se posvetila bebi. 

Nakon dugo vremena objavila je fotografiju na kojoj pozira u u bež topu dugih rukava koji ima duboki dekolte ali otkriva i trbuh. Top je uparila sa crnim sportskim tajicama. 

- Predivna; Prekrasna; Živa si; Ljepotica; Imaš jedinstvenu ljepotu i predivna si i šarmantna; Najljepša si - komplimentirali su je pratitelji u komentarima ali i podržavali što je opet aktivna. 

VIDEO: 'VEČER ZA PAMĆENJE' Igor Kojić i Barbara Šegetin zabavljali se zajedno u noćnom klubu, pjevao njegov otac Keba

Iako nije bila aktivna 'online', ne znači da se Barbara nije provodila. Naime, prije nekoliko mjeseci Igor Kojić (34), bivši suprug od Severine (51), objavio je video iz noćnog provoda na kojem je pjevao njegov otac Dragan Kojić Keba (34). 

U veselom društvu zabavljala se i Šegetin te je i sama podijelila taj video na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Dosadno mi je jako 14.08.2022.

    Ovima koje sve imaju istog autolimara bi trebalo utetovirat na vrat bar code, da znaš koja je koja. Jer ovo izvest van, nakon dva tri pića bi ti se lako moglo desit da drugu dovedeš doma. Sve isto izgledaju. I što je najgore, one "misle" da su lijepe. Ne , nisu. Takvih barbi plastika imaš po netu i puno boljih za siću. To nitko više neće osim loptogurača. Koji su poznati po svojem visokom IQ.

  • 14.08.2022.

    do 45 min OK , inače za izbjegavat

  • VLADEK72 13.08.2022.

    Mišje oči i napumpane žvale, kome se to dopada ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare