To je to što me zanima!

Barbara u 51. godini pokazala vitku liniju: 'Previše si mršava'

Tajna njezine linije je ponajprije, kako kaže, u dobroj i zdravoj prehrani. Voditeljica ne jede ugljikohidrate, a prakticira i duge šetnje od najmanje deset kilometara
Vidi originalni članak

Voditeljica Barbara Kolar (50) godinama je vodila 'bitku' s kilogramima. Prošle godine brojni gledatelji primijetili su kako se Kolar doslovno 'prepolovila', a na društvenim mrežama sada ponosno objavljuje fotografije na kojima ističe svoju vitku liniju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Barbara Kolar: 'Nisu samo pozitivne kritike'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na posljednjoj fotografiji voditeljica je pozirala u uskoj, ljubičastoj haljini bez naramenica, a u nekoliko sati 'skupila' je više od tisuću lajkova. Ipak, bilo je i onih koji nisu imali najljepše riječi za voditeljicu. 

SJEĆATE SE NENSI? Barbara Kolar objavila fotku s nekadašnjom zvijezdom HRT-a

- Ostarjela si, Barbi moja. Previše si mršava - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. No, većina pratitelja nije se složila s ovakvim komentarima već su pisali kako voditeljica nikada nije izgledala bolje. 

Tajna njezine linije je ponajprije, kako kaže, u dobroj i zdravoj prehrani. Voditeljica ne jede ugljikohidrate, a prakticira i duge šetnje od najmanje deset kilometara. 

- Moje tijelo spremno je 'pohraniti' sve što pojedem, a kako to nije puno ni u fazama kad mene ima puno, onda je jasno da su bilo kakvi rezultati vidljivi tek nakon duljeg ozbiljnijeg odricanja. Konkretno, jedem minijaturne obroke pune povrća uz kvalitetne proteine i masti, a od 1. siječnja 2018. nisam pojela niti zalogaj kruha, tjestenine ili slatkiša. Iskreno, mislim da bi na mome mjestu većina ljudi već bila kost i koža, a ja nikako da dođem na željenu težinu. Srećom pa sam tvrdoglava - ispričala je Barbara svojedobno za Story. 

POGLEDAJTE BARBARINA 24 PITANJA: 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • bubamara2103 03.06.2020.

    Barbara je super, druge voditeljice joj nisu ni do koljena!

  • dinamary 27.05.2020.

    Po meni najbolja i najelokventnija voditeljica....izgleda super. 🤗

  • dor 27.05.2020.

    Uz to je zliftala oči, jer su joj veće dva puta nego kad je bila mlada, vjerojatno je još neš odradila na licu...no sve je to tak...objektivno izgleda sasušeno, ko feferon

Komentiraj...
Vidi sve komentare