To je to što me zanima!

Barbari nije žao što je ispala: 'Djevojke su igrale neiskreno'

Tako je moralo biti, nisam došla ondje zbog pobjede. Bolje da sam ispala prije finala nego da sam postala 'ta' i da vani nismo uspjeli, to bi mi teže palo, ispričala je Barbara nakon što je napustila show
Vidi originalni članak

U tijeku je finalni tjedan showa 'Gospodin Savršeni', a za pobjedu i srce Mije Matića (27) bore se još tri djevojke - Nuša, Mihaela i Nikolina. U 'top šest' ušla je i Barbara Mucić (21) koja je bila poznata po oštrom jeziku, a u show se prijavila jer je željela novo iskustvo i svidio joj se koncept emisije. Također, htjela je dati ljubavi priliku, ali Mijo nije bio 'taj'.

ŽESTOKO U 'SAVRŠENOM' 'Radi u kasinu, ima tri razreda srednje, a tu mi prosipa pamet'

- Mijo je sladak, dobar i pristojan muškarac. Moje je simpatije osvojio predivnim očima i svojom brižnošću. Najviše mi se svidjelo to što je bio dobar i brinuo se za sve nas - ispričala je Barbara za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prva ruža na prvoj ceremoniji pripala je upravo Barbari, kojoj je bilo drago u tom trenutku. 

- Naravno da mi je to imponiralo, svakoj bi djevojci na mome mjestu - rekla je. Iz showa će pamtiti dosta trenutaka, pogotovo prvi spoj s Mijom. U vili se najviše sprijateljila s Mihaelom, ali nije sa svim djevojkama bila dobra. 

'SAVRŠENI' O INTIMI U SHOWU Mijo Matić prije finala: 'Možda bude vruće akcije u krevetu'

-  Ne mogu reći da su neke druge kandidatkinje 'igrale prljavo', ali mogu reći da su neke od djevojaka igrale neiskreno - kaže Barbara koja je osvojila titulu druge pratilje Miss Adriatic Hrvatske. 

Iako su gotovo sve djevojke priželjkivale da budu u finalu, a mnoge i da pobijede, Barbari nije žao što je ispala. 

- Tako je moralo biti, nisam došla ondje zbog pobjede. Bolje da sam ispala prije finala nego da sam postala 'ta' i da vani nismo uspjeli, to bi mi teže palo - kaže Barbara. Nakon showa nije izgubila vjeru u ljubav, a čim je emitirana epizoda u kojoj Barbara ispada, objavila je fotografiju sa sadašnjim dečkom na društvenim mrežama. 

- Za pet godina svoj život zamišljam uz voljenog muškarca, s našim djetetom, sretni i zadovoljni daleko od negativnih ljudi - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry zaplakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Jozale 18.10.2019.

    Jel to ona bahata? Imaš ti šev.. draga moja a ne dečka.

  • 17.10.2019.

    ova mi je po odvratnosti tu negdje kao zvone i ona njegova vrana iz superpara

  • PB 17.10.2019.

    Davno nisam vidjela osobu koja toliko mrznje ima u sebi prema drugoj osobi o kojoj ne zna nista osim imena ljubomora , zavist i k tome tvrdi kako zna ko je kakav sto misli koji su mu ciljevi a sama je neiskrena misli da je ljepsa od svih da je vrijednija od drugih sluzeci se pri tome tudim privatnim stvarima itd .to si bas ti Barbara osim ako ti to nije bila uloga u svemu tome.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare