Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
178 komentara

'Radi u kasinu, ima tri razreda srednje, a tu mi prosipa pamet'

Ulozi su veliki i nije mi lako. Zaista je teško donositi ovakve odluke, rekao je Mijo, koji je potom ružu dao Nuši, Mihaeli i Nikolini. Tako je za Emily i Barbaru završila ova velika ljubavna avantura...

Foto: RTL
178 komentara

Završni tjedan showa 'Gospodin Savršeni' započeo je izbacivanjem dviju djevojaka prema kojima Mijo Matić nije osjetio dovoljno kemije koja bi se razvila u pravu ljubav.

POGLEDAJTE VIDEO:

Neženja je priredio veliko iznenađenje za šest preostalih kandidatkinja kako bi ih bolje upoznao i lakše donio odluku koja ga je čekala kasnije te večeri. Tako su u vilu Gospodina Savršenog pristigli prijatelji i obitelji djevojaka, koje su preplavile emocije pa su suze radosnice bile neizbježne.

- Nema boljeg osjećaja na svijetu nego imati nekoga tko te voli - kazala je Nuša kada je ugledala svog oca Renata, a Barbara je priznala da joj puno znači to što će Mijo imati priliku upoznati njezinu mamu Marijanu.

Foto: RTL

- Mogu ti dati savjet da budeš muško i da sam nađeš način kako doprijeti do Barbare. Ja sam joj ružu donijela jer je ona za mene uvijek pobjednica i uvijek na vrhu - kazala je zaštitnički mama Marijana, koja se prva odvažila pozvati Miju na razgovor. Nakon toga priliku je dobio Nušin tata Renato, kojem je, kao i samoj Nuši, bilo jako ugodno čuti lijepe riječi o svojoj kćeri.

- Zaista mogu reći da je super i pozitivna osoba, koja se dobro snalazi u svim situacijama. Mirna, dobra, prekrasno pjeva i s njom nikad nije dosadno. Imam sve riječi hvale i to vam je moj dojam o Nuši - otkrio je Mijo, na što se Nuša jako pozitivno iznenadila.

Foto: RTL

Nakon što je porazgovarao sa svim curama i njihovim najdražima, došlo je vrijeme za još jednu ceremoniju ruža, a do sada zasigurno i jednu od najtežih.

- Umrla sam kada sam vidjela da su samo četiri ruže. Nadam se da postoji još jedna negdje skrivena - kazala je Mihaela, koja se iskreno nadala da je jedna od tih ruža namijenjena upravo njoj. Mijo je prvo pozvao Silviju i dao joj ružu.

- Silvia baš i nije za Miju. Moj izbor bi bio da ona ispadne van - rekla je Mihaela. Kako bi Mijo bio siguran da donosi ispravnu odluku, odlučio je još neke djevojke pozvati na razgovor, a prva je bila Emily.

- Mijo je pokušao iz mene izvući što ja za njega osjećam, ali to mi je i dalje teško definirati jer nisam tip koji se zalijeće s osjećajima - priznala je Emily, a Gospodin Savršeni je zaključio kako je ona i dalje pomalo distancirana – „Tko dopre do Emily, stvarno je sretnik!“

Foto: RTL

U razgovoru ih je prekinula Nikolina, koja je pod svaku cijenu htjela osigurati ostanak u showu: „Kada sam već tu, voljela bih pobijediti.“ Finale je sve bliže, a djevojke više ne štede jedna drugu pa je tako Silvia 'oplela' po Mihaeli.

- Ima tri razreda srednje škole, dijeli žetone u kasinu, san joj je biti hostesa u Njemačkoj, a ovdje nešto prosipa pamet - prekipjelo je Silviji.

Prije same ceremonije prvu ružu dobila je Silvia zbog svoje hrabrosti na njihovom posljednjem spoju, a onda su ostale još samo tri ruže i pet djevojaka. 

- Ulozi su veliki i nije mi lako. Zaista je teško donositi ovakve odluke - rekao je Mijo, koji je potom ružu dao Nuši, Mihaeli i Nikolini. Tako je za Emily i Barbaru završila ova velika ljubavna avantura, a svog Gospodina Savršenog morat će potražiti izvan showa.

Foto: RTL

- Emily je jako draga cura i možda bi, da su druge okolnosti, bilo drugačije, ali ovdje zaista ne znam bi li se nešto promijenilo. A Barbara je super cura i zabavna, ali više od toga nema - priznao je Gospodin Savršeni. 

- Napravila sam sve što sam htjela i mislim da sam nakon ovog showa bolja verzija sebe… - zaključila je Emily, kojoj, kao i Barbari, nije bilo svejedno što je napustila show. 

- Grozno sam se osjećala i bilo mi je teško, ali nemam mu što zamjeriti - kazala je Barbara.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Naši partneri pišu
Message