To je to što me zanima!

Bare u elementu: Nakon što je pjevao u Splitu stao odmoriti uz bocu viskija pa malo i zaplesao

U subotu navečer je pjevao pred oduševljenom publikom na splitskim Gripama, a glazbenik je nastavio u istom tonu i idućeg dana
Vidi originalni članak

Pjevač Goran Bare (57) na povratku iz Splita stao je na odmorište Nadin kod Zadra. Društvo mu je pravila boca žestokog pića i cigareta, a iskoristio je priliku i zaplesao pa su ga snimili naši čitatelji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Goran bare 'Ne nastupamo na slavljima jer smo mračniji, a jednom su nam cure pokidali šator za nastup'

U jednom je trenutku ustao sa stolice pa zapjevao i zaplesao, a nakon što je zabavio splitsku publiku na Gripama, sada je isto učinio i za sve prisutne na odmorištu.

'Teške boje', 'A ti još plačeš', 'Ja sam budućnost', 'Put ka sreći' samo su jedini od hitova koje je Bare izveo splitskoj publici. Kako i priliči svakoj rock zvijezdi, bilo je veliko iščekivanje te je Bare kasnio čak sat vremena s početkom koncerta.

U DVORANI GRIPE Goran Bare i Majke rasplesali splitsku publiku: Niste zahtjevni već energični. Super mi je tu!

- Meni je super splitska publika, nemam nikakvu tremu. Nisu zahtjevni, već energični. Oni to osjete, ako osjete da vi njima dajete, onda i oni daju. Meni je super u Splitu - rekao je Bare.

Glazbenika je publika dočekala veselo, a on je pred kraj sišao s pozornice no nakon što su svi pljeskali vratio se i otpjevao još jedan hit. 

POZNATA PJESMA 'TEŠKE BOJE' Ovo je glazbeni videospot koji je bio proglašen najboljim u 21. stoljeću, a režirao ga je Žare...

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • odcentramalonadesno 29.05.2023.

    Bain kompletan život je rock and roll.

  • Springflowers 29.05.2023.

    Jel u takvom stanju i vozi auto? Ne vidi se da je netko još s njim...Valjda je

  • panda2 29.05.2023.

    Ne znam zašto se svi ljute ako se kaže činjenica da je alkoholičar i narkoman. Pa to ni on sam ne krije. Nikad nisam skužio zašto je tako popularan. Volim tu glazbu, ali on mi nikada nije "sjeo".

Komentiraj...
Vidi sve komentare