To je to što me zanima!

Baš ga briga za HIV, Charlie Sheen opet pije i zabavlja se

Dok cijeli Hollywood priča o zaraženom glumcu, Charlie uživa u alkoholu. To je za njega uobičajeno ponašanje. Ne skriva svoje ovisnosti o alkoholu, drogama i seksu
Vidi originalni članak

Charlie Sheen (50) napio se u baru u Orange Countyju i počeo se svađati s nekoliko gostiju pa su ga zaštitari izbacili. Navodno se zabavljao i fotografirao s nekim obožavateljima, a kad ga je jedna žena htjela snimiti mobitelom, potpuno je poludio i izbio joj ga iz ruke. Zatim se potukao s muškarcem i završio na pločniku. Njegov ga je vozač odvezao doma. Obožavatelji su objavili i fotografije s njim te pišu da je bio jako pijan. To je za njega prilično uobičajeno ponašanje. Ne skriva svoje ovisnosti o alkoholu, drogama i seksu.

No Charlie navodno ima HIV, što je skrivao od javnosti dvije godine, ali i od svojih brojnih seksualnih partnerica. Iako to još nije potvrđeno, Hollywood je siguran kako je “sredovječan glumac koji živi kao playboy”, a koji je zaražen HIV-om, upravo Sheen. On se zasad o tome nije oglasio. Navodno je zarazio nekoliko svojih bivših djevojaka, među kojima su i slavne glumice te manekenke. Tko god bio zasad neimenovani glumac, američki mediji pišu kako su se njegovi odvjetnici već počeli pripremati za nekoliko milijunskih tužbi koje očekuju čim procuri potvrđena informacija o identitetu HIV zaraženoga glumca. Tužbe se očekuju i od njegovih bivših djevojaka, ali i brojnih žena koje su mu bile za samo jednu noć. Djevojke će od njega tražiti milijunsku odštetu jer ih je zarazio.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • herkul1 13.11.2015.

    Meni je tip zakon. 90% muškaraca bi htjeli takav život proživjeti. Što se tiče HIV-a, on se liječi u današnje vrijeme vrlo dobro sa koktelima.

  • anita blažević 13.11.2015.

    losih navika se je tesko rijesiti

  • RiMare 13.11.2015.

    Tip je car,i ikona,a da imam mogučnosti kao on,živio bi i bio bih još "gori"...ako je to uopće grozno!?... hedonist for life...

Komentiraj...
Vidi sve komentare