To je to što me zanima!

Batinić emotivnom porukom raznježila sestru: 'Kao blizanke'

Sestra ti može biti užasno naporna, mrzovoljna i iritantna, nemoguće dosadna i proračunata, a može biti preslatka, smiješna i divna, nježna, draga i najdraža, napisala je Marijana
Vidi originalni članak

Voditeljica Marijana Batinić (39) objavila je fotografiju iz šetnje sa sestrom Karlom, a njezini obožavatelji ostali su iznenađeni koliko njih dvije sliče.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sestra ti može biti užasno naporna, mrzovoljna i iritantna, nemoguće dosadna i proračunata, a može biti preslatka, smiješna i divna, nježna, draga i najdraža… Ovisno o tvom raspoloženju - napisala je voditeljica u opisu fotografije na kojoj pozira s mlađom sestrom. 

Da je sestre lako pomiješati potvrđuju i mnogobrojni komentari ispod objave na društvenim mrežama.

ŽRTVA INTERNET PREVARE Batinić ljutita: 'Nisu normalni. Koriste sliku s djetetom za klik'

- Kao blizanke ste. Sve si točno napisala. Sestra je sestra, a još ako si mlađa pa stariju gledaš kao bankomat - samo su neki od komentara ispod objave. 

Ovo nije prvi put da je u fokus javnosti došla nevjerojatna sličnost Marijane i njezine mlađe sestre. Voditeljica je već na svom Instagram profilu nekoliko puta objavila fotografiju sestre i tako prevarila mnoge jer su mislili da se radi o njoj. 

Na fotografiji su bili Karla i brat Darko na maturalnoj zabavi, a na prvi pogled svi su bili uvjereni da je na fotografiji Marijana. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25.01.2021.

    Joooj kaj se sve doteplo... A celebrety

  • mark_trollovsky 25.01.2021.

    Joj vlajske glavice na britancu. Tak hercih.

  • 25.01.2021.

    Jao.........pa šta će sada fanovi????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare