To je to što me zanima!

BB Goran Todić otvorio dušu i otkrio zašto se razveo od žene

Bivši BB stanar Goran Todić, koji se trenutno nalazi u srpskom reality showu 'Parovi', otkrio je detalje iz svog privatnog života vezane za njegovu suprugu te je otkrio razlog prekida
Vidi originalni članak

Goran Todić izašao je iz kuće na Košutnjaku, ali nije dugo izdržao 'na slobodi' pa se sada nalazi u srpskom realityju 'Parovi'' u kojem je otvorio dušu i ispričao zbog čega se rastao ode žene.

- Mi se nismo udaljili jedno od drugog jer je tu bilo prevara ili nečeg sličnog. Nismo mogli dobiti dijete prirodnim putem i onda je moja žena išla na umjetnu oplodnju. To je bilo neuspješno jer nakon osam tjedana svaki put je pobacila. Išli smo kod raznih liječnika u Europi i nitko nije znao što se događa. Ona je, zbog ljubavi prema meni, rekla da želi biti sama i da ja nastavim sa svojim životom - rekao je Goran i odao da je želio posvojiti dijete, ali da njegova supruga nije pristala na to.

Inače, Gorana je za vrijeme Big Brothera bodrila njegova zaručnica Lejla, a nije poznato je li par još uvijek zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Splico39 06.04.2016.

    Ova moja poruka ide svima vama. Nakon čitanja vaših užasnih komentara svima poručujen samo ovo. 99% vas ima komplekse vlastite osobnosti i to one teže vrste.

  • popcorn2 06.04.2016.

    Komad budaletine.

  • 33beg33 06.04.2016.

    taj je za psihijatrijsko vještačenje preporučam božu petrova

Komentiraj...
Vidi sve komentare