To je to što me zanima!

BB Kocka 'oprao' sustanarku Rinu: 'Ti si smeće od žene!'

Nakon noćnog tulumarenja, Big Brother je odlučio stanare probuditi rano. Mamurluk i neispavanost dali su svoje, pa su trzavice krenula od jutarnjih sati
Vidi originalni članak

Nije dugo prošlo da se trzavica pretvori u svađu između Rine i Kocke, koji nisu štedjeli ružne riječi jedno prema drugome.
 
 - Ti Rina imaš jedan problem, a to je da svatko iza sebe može oprati svoju šalicu i svoju čašu. Ti to nikada ne radiš - obratio se Kocka Rini, na što mu je ona uzvratila: 'Čekaj, pa što mi nemamo perilicu za suđe ovdje?'.
 
- Ok, sad si popila čaj, jel problem oprati tu šalicu iza sebe? - rekao je Kocka.
 
- Ma čekaj malo, što ćeš ti mene sada prozivati za pranje šalice? - Rina se nije dala smesti.
 
- Ne, ali samo kažem da ti iza sebe nisi nikada oprala ni običnu šalicu! - nastavio je Kocka.
 
- Zato što mi se ne pere suđe! Vrlo jednostavno, kratko i jasno! To ne volim raditi, ako nekome smeta, neka ju opere. Meni ne smeta i ne bode me u oko - odbrusila je Rina.

Rinina izjava nasmijala je Romana, koji joj je odmah dao podršku. To se nije svidjelo Alenu koji je odmah rekao Romanu kako to nije u redu od njega jer su razgovori ozbiljni, a ne zezancija, piše RTL.
 
- Ako neće prati, ja ću oprati iza nje! - rekao im je Romano, na što se nadovezala Marina i rekla mu kako ona pere njegovo suđe, jel to znači da će sada i Rinino morati? 
 
Svađa se tu krenula zahuktavati te je Rina rekla: Što se ja imam kome prilagođavati? 

Tada joj je Kocka dobacio neka izađe van, što je Rinu dodatno izbacilo iz takta. 

- Ma je li? Izađi ti Kocka van ako ti smeta prljavština! Zašto bi ja izašla? Jer si mi ti to rekao? Ostati ću ovdje i maltretirati vas idućih tjedan dana ako treba sa čašama i tanjurima. Samo tebi smeta! Ti ćeš mi govoriti nešto? - ljutila se Rina.
 
- Ja sam oprao barem dvadeset puta iza tebe - rekao joj je Kocka.
 
- Tko te tražio? - upitala ga je 'vražica'.
 
- Nitko. Ne volim neuredne ljude! - odbrusio je Kocka.
 
- Ne volim ni ja gnomove, pa tko me pita? - nastavila je Rina.
 
- Tata ti je gnom! - uzvratio joj je vidno iznerviran Kocka: i dodao: 'Koje smeće od žene!'.
 
- Ti si smeće od čovjeka! - vratila mu je Rina.

Kako je izgledala ova BB svađa možete pogledati OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 143

  • zahira45 16.05.2016.

    Kocka je osramotio sam sebe. Nekome tko ti može biti kćer ne kažeš popuši mi....Ručno neoprana šalica uz perilicu, svakako nije pravi razlog Kockinog ponašanja. A dragi Kocka znam da je teško prihvatiti da bi tebi malo koja popušila! A ja mislila gospodin, kad ono...

  • biberrr 16.05.2016.

    Rina lijena i bezobrazna,a Kocka ljigav i sve mu smeta. Napadao je i Ivicu zbog 3 tikvice,a sada i Rinu zbog šoljice za kavu. Pa prirodno je da peru suđe,čaše i šoljice sve odjednom u mašini za pranje suđa,kad je već imaju. Čak i da nemaju mašinu,glupo bi bilo da svatko pere iza sebe svaku čašu ili šoljicu kad nešto popije,već je puno jednostavnije napraviti raspored po danima tko je zadužen za suđe,čišćenje itd.

  • tajnamoja 16.05.2016.

    Rina je divljakuša, muškara, ljenčina i svasta po potrebi. Idealna za bb, trebalo ju je staviti sa Zoricom i Stefani u isti show.

Komentiraj...
Vidi sve komentare