To je to što me zanima!

BB Mirjana pokazala je svoju macu: Svi ispituju je li čupava

Nakon što je izašla iz kuće Velikog Brata Mirjana Praizović čvrsto je odlučila postati internetska video senzacija. Ne bira sredstva kojima bi privukla publiku
Vidi originalni članak

Bivša sudionica Big Brothera 2015. snimila je video u kojem govori da je mnogi, a ponajviše muškarci, traže da im pošalje ili barem pokaže svoju macu.

- Zanima ih je li i dalje čupava i ima li onakve dlake. Kako me stalno ubijaju s takvim porukama, ja sam s tvarno odlučila svima pokazati svoju macu. Prvo da vas obavijestim da je ona i dalje čupava i dalje ima duge dlake te ju i dalje ne planiram brijati jer to ne bi bilo korektno prema njoj i prava maca nije prava maca ako nije čupava - rekla je Mirjana Praizović , nagnula se i svima pokazala svoju mačku.

Za one koji su uistinu mislili da će Mira pokazati intimni dio svog tijela, nastupilo je razočaranje, ali svi ostali su se dobro nasmijali jer od 'najluđe sudionice ovogodišnjeg BB-a' drugo nisu niti očekivali.

Osim toga, Mirjana se požalila i kako je imala bliski susret s policijom.

Na kraju je Lući pokazala kako bi trebao prati kosu i to u autopraoni.

Prisjetite se najluđih Mirjaninih trenutaka iz BB kuće.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Artusartus 19.12.2015.

    Ovo su mentalni jad i beda; nema to veze ni sa Bosancima, ni Srbima (mada se "trude"), ni ... Cijeli Orijent je takav i zato im tako ide. Kada su napravili veliko sranje kod svoje kuće, sada su krenuli zaseravati Europu.

  • Jeronim Beethoven 19.12.2015.

    Išao sam pogledati jer sam mislio da ću vidjeti pravu macu, a kad ono ništa. Nisam do sada gledao niti BB niti znam tko je ova osoba, ali ako se ova osoba vrtjela danima i mjesecima na TV, onda svaka čast takvoj televiziji. Meni je bilo dosta gledati 10 sekundi.

  • bosanacbolan 18.12.2015.

    Ja budala majko naša mila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare