To je to što me zanima!

BB Mirjana rodila sina: 'Isti je tata, na mene nema baš ništa'

Na društvenim je mrežama redovito dijelila fotografije kojima je pokazivala trudnički trbuščić. Obožavala je trudnički život, a jednom je prilikom otkrila kako se udebljala 20 kilograma u trudnoći
Vidi originalni članak

Nekada kontroverzno reality lice, Mirjana Praizović (27), koju domaći gledatelji pamte po sudjelovanju u showu 'Big Brother', rodila je svoje prvo dijete. Sretnom viješću pohvalila se na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: Mirjana provocira fotkama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stigao je Konstantin. Težak 4179 grama i dugačak 57 centimetara. Isti je tata, na mene nema baš ništa - napisala je. Ona i suprug postali su ponosni roditelji malenog dječaka.

Na društvenim je mrežama redovito dijelila fotografije kojima je pokazivala trudnički trbuščić. Obožavala je trudnički život, a jednom je prilikom otkrila kako se udebljala 20 kilograma u trudnoći.

Mirjanin odabranik je Rene Obergantschnig, a njihovo vjenčanje je bilo u Austriji, gdje sada žive. Supruga je upoznala u Hrvatskoj, u Medulinu na odmoru. 

'IGRAČKA ZA DJECU' Trudna BB Mirjana pozira u vrtu: Od kuda ti pare za bazen?

- Što se tiče vjenčanja, zbog novonastale situacije samo smo nas dvoje bili, a crkveno vjenčanje ćemo praviti iduće godine s užim krugom prijatelja i rodbine i naravno našom bebicom koju ćemo tada i krstiti  - rekla nam je Mirjana prije nekoliko mjeseci. 

Podsjetimo, Mirjana se proslavila sudjelovanjem u reality showu 'Big Brother', a nije joj bilo strano ni privlačenje pažnje objavljivanjem golišavih fotografija. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Vito1 15.09.2020.

    Isti je tata, na mene nema baš ništa --- A na muža Renea??? Jer.. nije rekla, liči na Renea (tatu). Čovjek bi se zapitao tko je tata, kad liči na tatu, a ne na Renea.

  • Popy_1 14.09.2020.

    Isti tata...je taman se vidi nakon tri dana na koga slici..🤦‍♀️

  • uvijekisto 13.09.2020.

    Naravno da je isti tata ali tko mu je tata...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare