To je to što me zanima!

BB Nikola udvarao se Maji Leni Lopatny na rođendanskoj fešti

VOZIO JE DOMA Kći Mije Begović i finalist Big Brothera slavili su njen rođendan u klubu. U ponedjeljak su zajedno bili na piću u kafiću na zagrebačkom Cvjetnom trgu
Vidi originalni članak

Upoznao sam je preko Horvata, s njim se druži. Dobra je djevojka, simpatična i draga, ali nismo zajedno, demantirao je vezu Nikola Maurović (21). 

Bivši stanar 'Big Brothera' s Majom Lenom Lopatny (20) družio se na proslavi njezina rođendana u zagrebačkom klubu. U ponedjeljak su s društvom sjeli na piće u kafić na Cvjetnom trgu. Nikola kaže kako nije znao da će i ona biti ondje.

- Kad sam stigao, sjedila je s Horvatom i dvojicom prijatelja. To da sam je vozio doma, ne bih komentirao - rekao je Nikola, koji s roditeljima živi u Zaprešiću. 

Čuvši za tračeve koji kruže o njoj i Nikoli, Maja Lena nam je rekla kako je izvan sebe.

- Maknula sam se iz medija i ne želim ništa komentirati osim da su to apsolutne gluparije. U sretnoj sam vezi već četiri godine i moj dečko zna da sam bila na piću s ekipom jer mu ništa ne tajim - rekla nam je Maja. 

Studentica je još zaljubljena u Alena Maksimovića (21). Ljubav ne skrivaju ni na profilu na Facebooku koji je prepun zajedničkih fotografija iz noćnih izlazaka i sa zimovanja. Iako je lani na društvenoj mreži objavila kako su prekinuli, ubrzo je to demantirala govoreći da su zaljubljeniji no ikad.

I Nikola Maurović je prije nego što se prijavio u 'Big Brother' govorio kako je sretan s djevojkom Žanom. No ostavio ju je nakon završetka showa. Imao je, priznaje, nekoliko avantura ljetos, ali nije spreman za vezu.

Nakon showa ljeto je proveo na Jadranu

Nikola Maurović, Horvat i Lester ljetos su bili nerazdvojni. Nikola je s prijateljima iz 'Big Brothera' tulumario jadranskom obalom. Fotografirali su se s raznim djevojkama. Rekli su da su one samo obožavateljice.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • user_60928 14.10.2011.

    Zasto toj djevojci majka ne kaze da joj je ta kosa skroz vulgarna?Ima zgodjusno lice,cini mi se da je po prirodi crvenokosa pa bi joj bilo najbolje da se ne blajha ko najobicnija fukara!

  • maja100 27.09.2011.

    E moj Nikola, vidjeli smo tvoje ponašanje u BB, nije ni čudo da nisi i nikad nećeš biti spreman za ozbiljnu vezu, karakter ti to ne dopušta. A i ne znam koga bi tvoje smijuljenje i mlitavost fascinirali.

  • suncana 14.09.2011.

    bas su mi tipovi jedno za drugo. seljačine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare