To je to što me zanima!

BB pobjednik Saša dobio unuka od 16-godišnjeg sina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Saša Tkalčević (37), prvi pobjednik Big Brothera, postao je djed. Da će dobiti unuka, saznao je tek prije nekoliko dana, kad se Kristina vratila s mora
Vidi originalni članak

Sašin sin Eduard (16) u ponedjeljak je dobio sina Matiju. Njegova, sada već bivša cura, 18-godišnja Kristina trudnoću je skrivala svih devet mjeseci. Ispirsani metalac, koji sad ima novu djevojku, šminkericu Kristinu upoznao je tijekom noćnog izlaska. U vezi su bili četiri mjeseca. Nakon što je saznala da je trudna, Kristina je pobjegla raditi na more. Ni roditeljima ni obitelji Tkalčević nije rekla da čeka dijete. U Bjelovar se vratila prije pet dana. Ubrzo su joj počeli trudovi. Rađala je 20 sati u bjelovarskom rodilištu.
- Još sam šokiran. Ne znam što da kažem. Ne mogu vjerovati da sam postao djed. Supruga se rasplakala od sreće - ushićen je Saša, pobjednik prvoga hrvatskog Big Brothera. On i supruga Nataša (36), priznaje, to nisu ni u snu očekivali. Eduard s Kristinom nije bio u rađaonici, ali ju je išao pozdraviti.
- A, što ću. Malo sam zbunjen. Nitko mi nije predbacivao. U razredu su mi svi počeli pljeskati - kaže Eduard, koji ponavlja prvi razred srednje škole. Novoj djevojci nije rekao za sina.
Djed Saša sina je davno upozoravao da mora koristiti kondome.
- Nije da mu nisam govorio da se treba zaštititi. Čak sam mu i kupovao kondome, no, eto, dogodilo se - smije se tetovirani biker.
Eduard će s bivšom ostati dobar zbog djeteta. S njom ne želi obnavljati vezu niti se planira vjenčati.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • jellle 02.09.2010.

    neman komentara i to mi je neki otac Saša,Saša

  • berta 22.10.2008.

    ma edi je zakon i može biti ponosan na sebe i na svog sina ali neka dalje razmišlja malo pametnije.....a ja predlažem da pn i kristina ostanu u dobrim odnosima i da to dijete izvedu na pravi put....pozzzzzzzzzz :):):):):):):):):):)::)))))) čestitam

  • berta 22.10.2008.

    nemam komentara

Komentiraj...
Vidi sve komentare