Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
69 komentara

BB pobjednik Saša dobio unuka od 16-godišnjeg sina

Saša Tkalčević (37), prvi pobjednik Big Brothera, postao je djed. Da će dobiti unuka, saznao je tek prije nekoliko dana, kad se Kristina vratila s mora

Davor Puklavec
Foto: Davor Puklavec
69 komentara

Sašin sin Eduard (16) u ponedjeljak je dobio sina Matiju. Njegova, sada već bivša cura, 18-godišnja Kristina trudnoću je skrivala svih devet mjeseci. Ispirsani metalac, koji sad ima novu djevojku, šminkericu Kristinu upoznao je tijekom noćnog izlaska. U vezi su bili četiri mjeseca. Nakon što je saznala da je trudna, Kristina je pobjegla raditi na more. Ni roditeljima ni obitelji Tkalčević nije rekla da čeka dijete. U Bjelovar se vratila prije pet dana. Ubrzo su joj počeli trudovi. Rađala je 20 sati u bjelovarskom rodilištu.
- Još sam šokiran. Ne znam što da kažem. Ne mogu vjerovati da sam postao djed. Supruga se rasplakala od sreće - ushićen je Saša, pobjednik prvoga hrvatskog Big Brothera. On i supruga Nataša (36), priznaje, to nisu ni u snu očekivali. Eduard s Kristinom nije bio u rađaonici, ali ju je išao pozdraviti.
- A, što ću. Malo sam zbunjen. Nitko mi nije predbacivao. U razredu su mi svi počeli pljeskati - kaže Eduard, koji ponavlja prvi razred srednje škole. Novoj djevojci nije rekao za sina.
Djed Saša sina je davno upozoravao da mora koristiti kondome.
- Nije da mu nisam govorio da se treba zaštititi. Čak sam mu i kupovao kondome, no, eto, dogodilo se - smije se tetovirani biker.
Eduard će s bivšom ostati dobar zbog djeteta. S njom ne želi obnavljati vezu niti se planira vjenčati.

Naši partneri pišu
Message