To je to što me zanima!

BB Renata o prekidu zaruka: Bivši je htio postati svećenik

Kada je Renata shvatila da njihova veza nema budućnosti, odlučila mu je vratiti prsten i pozdravit se s njim. Dodaje da su zajedno molili krunicu u autu kada su se sreli nakon prekida
Vidi originalni članak

BB stanarka Renata Nemeček (30) konačno je progovorila o prekidu zaruka s bivšim dečkom te razlog zbog kojih se veza raspala.

Bili su zajedno godinama, kako priča Brođanka, ali je ona tražila više od njega. On je, navodno, stavljao druge ljude na prvo mjesto, a nju na posljednje.

- Iako smo spavali, odlučili smo par mjeseci živjeti u čistoći. To je bila borba za oboje. No, uz sve to i dalje mi nije odgovarao i radio je stvari koje su mi smetale - ispričala je Renata Luki i Jurju te dodala da je razlog tomu bio što se on okrenuo Bogu i htio postati svećenik.

Kada je Renata shvatila da njihova veza nema budućnosti, odlučila mu je vratiti prsten i pozdravit se s njim. Dodaje da su zajedno molili krunicu u autu kada su se sreli nakon prekida.

Renata također otkriva i neke nesuglasice u svom odnosu s bivšim zaručnikom, a o čemu se točno radi, doznajte u drugoj live emisije u 20 sati na RTL-u

Idi na 24sata

Komentari 35

  • gvagec 05.02.2018.

    A tko je ta, jel bu nas zlekla iz krize ili

  • cimerrr 04.02.2018.

    Ne znaš tko je luđi,njen nesuđeni pop ili ona,hahaha.

  • zrmanjonac 04.02.2018.

    Hahahahha ma da nije to onaj svećenik koji se drogirao i završio u zatvoru radi droge??

Komentiraj...
Vidi sve komentare