To je to što me zanima!

BB Sabina: 'Posao na OnlyFansu cvjeta, u 3% sam najuspješnijih'

Na društvenim mrežama žari i pali golišavim fotografijama, a pokretanjem OnlyFans stranice Sabina se još više proslavila. Govori nam kako zajedno s Josipom Karimović i Enom Friedrich rastura u poslu
Vidi originalni članak

Osječanku Sabinu Santl (35) javnost je upoznala 2008. kada se natjecala u petoj sezoni reality showa 'Big Brother' na Tajlandu. Od tada je drastično promijenila izgled, a jedina je modna blogerica u Hrvatskoj koja se uspjela istaknuti zahvaljujući bujnim oblinama.

POGLEDAJTE VIDEO: 'BB Sabina pokazala nove grudi'

Započela je s YouTube kanalom gdje je privukla pažnju provokativnim videozapisima, a na Instagramu je prati više od 100.000 ljudi. Naposljetku je počela zarađivati na OnlyFans stranici gdje objavljuje golišave fotografije.

- Na mojoj OnlyFans stranici sve savršeno funkcionira. Ulažem dosta novca, vremena i truda. Imam veliki broj obožavatelja koji me podržavaju i obožavaju. Volim svoj posao i uživam u pažnji koju dobivam. Nikada nisam radila ništa samo radi novca - ispričala je Sabina za 24sata.

No tajanstvena je oko zarade, o čemu nikada ne priča, jer, kako kaže, žena treba biti tajanstvena i neke stvari zadržati samo za sebe. Iako ima puno muških obožavatelja, javljaju joj se i djevojke koje je traže za savjet.

ON NEMA PROBLEMA S TIM BB Sabina pokazala za koga se udala: Fotkama muža 'začepila' sve koji ju prozivaju da se skida

- Djevojke i žene nerijetko mi se javljaju preko društvenih mreža. Zanima ih gdje kupujem odjeću, štikle, šminke... To su sitnice koje život čine ljepšim i zanimljivim - govori Santl.

A u kontaktu je i s djevojkama koje poput nje zarađuju putem OnlyFans stranice. 

- Josipa i Ena su mi najdraže. Mi tri smo top tri posto u cijelom svijetu. Ostale ne pratim, ali želim im sve najbolje - ispričala je Osječanka.

A najveća podrška joj je njezin suprug. Unatoč poslovnim obavezama, uvijek pronađe vremena za druženje s njim. Ovaj vikend pratila ga je na poslovnom putu.

- Odlučili smo spojiti ugodno s korisnim i provesti romantičan vikend u Vodicama u jednom luksuznom hotelu - otkrila nam je Sabina i dodala:

- Suprug je moj najveći obožavatelj.

Santl ima mnoge planove, no smatra kako se oni ne otkrivaju sve dok se ne ostvare. Ove je godine operirala grudi, no neke nove operacije nema u planu. Za sada želi još napraviti lasersko skidanje dioptrije. 

 

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

Idi na 24sata

Komentari 55

  • blade124 08.01.2021.

    Radi li nešto Centar za soc.skrb vezano za njenu djecu? Neki socijalni radnici iz Valpova?

  • SILVIJA_2 22.11.2020.

    Da mi je vidjeti jadnike koji plaćaju za ovo.

  • AteistMasterMind 22.11.2020.

    Bok dragi, -jutro draga Kako posao draga? - evo dragi, na poslu sve super.bas sam danas uplodala dvadeset golih fotki. -Jooj bas lijepo. Drago mi je cut da ti ide na poslu. -Evo bas su mi jucer poslovne kolege javili da su odusevljeni tvojim fotkama i da ce mi zbog toga produzit ugovor za daljnu suradnju. - joj dragi muzu, bas sam sretna zbog tebe. - evo dragi, bas idem maloj spremit dorucak pa je vodim u skolu a onda idem nazad na job snimit deset golih videa i pedeset golih fotki. - joj bas lijepo draga. Drago mi je da ti ide na poslu. Itd...Ukratko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare