Obavijesti

Show

Komentari 55

BB Sabina: 'Posao na OnlyFansu cvjeta, u 3% sam najuspješnijih'

BB Sabina: 'Posao na OnlyFansu cvjeta, u 3% sam najuspješnijih'
8

Na društvenim mrežama žari i pali golišavim fotografijama, a pokretanjem OnlyFans stranice Sabina se još više proslavila. Govori nam kako zajedno s Josipom Karimović i Enom Friedrich rastura u poslu

VIDEO

Osječanku Sabinu Santl (35) javnost je upoznala 2008. kada se natjecala u petoj sezoni reality showa 'Big Brother' na Tajlandu. Od tada je drastično promijenila izgled, a jedina je modna blogerica u Hrvatskoj koja se uspjela istaknuti zahvaljujući bujnim oblinama.

POGLEDAJTE VIDEO: 'BB Sabina pokazala nove grudi'

Započela je s YouTube kanalom gdje je privukla pažnju provokativnim videozapisima, a na Instagramu je prati više od 100.000 ljudi. Naposljetku je počela zarađivati na OnlyFans stranici gdje objavljuje golišave fotografije.

- Na mojoj OnlyFans stranici sve savršeno funkcionira. Ulažem dosta novca, vremena i truda. Imam veliki broj obožavatelja koji me podržavaju i obožavaju. Volim svoj posao i uživam u pažnji koju dobivam. Nikada nisam radila ništa samo radi novca - ispričala je Sabina za 24sata.

No tajanstvena je oko zarade, o čemu nikada ne priča, jer, kako kaže, žena treba biti tajanstvena i neke stvari zadržati samo za sebe. Iako ima puno muških obožavatelja, javljaju joj se i djevojke koje je traže za savjet.

BB Sabina pokazala za koga se udala: Fotkama muža 'začepila' sve koji ju prozivaju da se skida
BB Sabina pokazala za koga se udala: Fotkama muža 'začepila' sve koji ju prozivaju da se skida

- Djevojke i žene nerijetko mi se javljaju preko društvenih mreža. Zanima ih gdje kupujem odjeću, štikle, šminke... To su sitnice koje život čine ljepšim i zanimljivim - govori Santl.

A u kontaktu je i s djevojkama koje poput nje zarađuju putem OnlyFans stranice. 

- Josipa i Ena su mi najdraže. Mi tri smo top tri posto u cijelom svijetu. Ostale ne pratim, ali želim im sve najbolje - ispričala je Osječanka.

A najveća podrška joj je njezin suprug. Unatoč poslovnim obavezama, uvijek pronađe vremena za druženje s njim. Ovaj vikend pratila ga je na poslovnom putu.

- Odlučili smo spojiti ugodno s korisnim i provesti romantičan vikend u Vodicama u jednom luksuznom hotelu - otkrila nam je Sabina i dodala:

- Suprug je moj najveći obožavatelj.

Santl ima mnoge planove, no smatra kako se oni ne otkrivaju sve dok se ne ostvare. Ove je godine operirala grudi, no neke nove operacije nema u planu. Za sada želi još napraviti lasersko skidanje dioptrije. 

 

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor