To je to što me zanima!

BB Sabina: 'Radila sam grudi, nos i usne. Isplati se ulagati...'

Na virtualnoj platformi ima više od 80 tisuća pretplatnika, a nakon samo godinu dana rada može se pohvaliti suradnjom s 30-ak tvrtki rasprostranjenih diljem svijeta
Vidi originalni članak

Krenula sam s YouTube kanalom kao prva i jedina modna blogerica u Hrvatskoj koja se uspjela istaknuti zahvaljujući svojim bujnim oblinama, rekla nam je Sabina Santl (34), koju su gledatelji upoznali tijekom sudjelovanja u 5. sezoni 'Big Brothera' snimanog u Tajlandu.

Na virtualnoj platformi ima više od 80 tisuća pretplatnika, a nakon samo godinu dana rada može se pohvaliti suradnjom s 30-ak tvrtki rasprostranjenih diljem svijeta.

U kratkom roku njezine su videosnimke pregledane više od 20 milijuna puta, na njima zarađuje, a Sabina ima jednostavan recept zašto je to tako.

- Pa ja sam stvorena za showbizz - kaže nam sa smiješkom simpatična Santl.

Kad ne 'žari i pali' na društvenim mrežama, može se pohvaliti još jednom titulom - titulom roditelja.

- Moj suprug je samouvjeren i ostvaren. Imam njegovu podršku na svim poljima. Iskreno, sklona sam golišavim fotografijama i moram paziti da ne pretjeram. Itekako je ljubomoran i ljubomorno me čuva od drugih muškaraca - priznaje nam influencerica, koja je na negativne komentare i tračeve davno oglušila.

- Odlično se nosim s negativnim komentarima. Bez obzira na to što drugi pričaju, i dalje sam ona Sabina kakva sam uvijek bila. Ponekad vrckava i nestašna. Takva sam po prirodi i volim izazivati - dodaje.

Gdje se vidi za pet godina nije sigurna, ali to joj ni najmanje ne smeta. Sretna je svojim životom i 'gura' neki svoj film.

- Osoba sam koja uživa u trenutku. Ostvarena sam kao majka, kao supruga, kao poslovna žena. Puno toga sam napravila. Spremna sam na sve situacije koje život donosi, a trenutačni cilj mi je doći do nevjerojatne ‘cifre’ od sto tisuća pratitelja - rekla je Sabina koja nema 'pravi' posao.

Ali zato nema nikakvih problema priznati plastične operacije:

- Radila sam nos, usne i grudi. Smatram da se isplati ulagati u izgled.

Rekla nam je kako se i u njezinu inboxu znaju naći svakakve ponude, ali to lako 'riješi'.

- Čim netko nešto pokuša, odmah ga blokiram, A jednom mi se javio jedan poznati nogometaš da mu dam broj. Reći ću samo da igra za Marseille - kaže za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • kristinazg 04.07.2019.

    ... ova realizirana zena majka kraljica ima pravo, jer se meni ulaganje u znanje i druge kvalitete definitivno nije isplatilo, totalni gubitak novaca, vremena, energije...

  • deda_čiča 04.07.2019.

    E tebi se bome nije isplatilo....

  • 04.07.2019.

    Jel ona influcecerica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare