Obavijesti

Show

Komentari 76

BB Sabina: 'Radila sam grudi, nos i usne. Isplati se ulagati...'

BB Sabina: 'Radila sam grudi, nos i usne. Isplati se ulagati...'
19

Na virtualnoj platformi ima više od 80 tisuća pretplatnika, a nakon samo godinu dana rada može se pohvaliti suradnjom s 30-ak tvrtki rasprostranjenih diljem svijeta

VIDEO

Krenula sam s YouTube kanalom kao prva i jedina modna blogerica u Hrvatskoj koja se uspjela istaknuti zahvaljujući svojim bujnim oblinama, rekla nam je Sabina Santl (34), koju su gledatelji upoznali tijekom sudjelovanja u 5. sezoni 'Big Brothera' snimanog u Tajlandu.

Na virtualnoj platformi ima više od 80 tisuća pretplatnika, a nakon samo godinu dana rada može se pohvaliti suradnjom s 30-ak tvrtki rasprostranjenih diljem svijeta.

U kratkom roku njezine su videosnimke pregledane više od 20 milijuna puta, na njima zarađuje, a Sabina ima jednostavan recept zašto je to tako.

- Pa ja sam stvorena za showbizz - kaže nam sa smiješkom simpatična Santl.

Kad ne 'žari i pali' na društvenim mrežama, može se pohvaliti još jednom titulom - titulom roditelja.

- Moj suprug je samouvjeren i ostvaren. Imam njegovu podršku na svim poljima. Iskreno, sklona sam golišavim fotografijama i moram paziti da ne pretjeram. Itekako je ljubomoran i ljubomorno me čuva od drugih muškaraca - priznaje nam influencerica, koja je na negativne komentare i tračeve davno oglušila.

- Odlično se nosim s negativnim komentarima. Bez obzira na to što drugi pričaju, i dalje sam ona Sabina kakva sam uvijek bila. Ponekad vrckava i nestašna. Takva sam po prirodi i volim izazivati - dodaje.

Gdje se vidi za pet godina nije sigurna, ali to joj ni najmanje ne smeta. Sretna je svojim životom i 'gura' neki svoj film.

- Osoba sam koja uživa u trenutku. Ostvarena sam kao majka, kao supruga, kao poslovna žena. Puno toga sam napravila. Spremna sam na sve situacije koje život donosi, a trenutačni cilj mi je doći do nevjerojatne ‘cifre’ od sto tisuća pratitelja - rekla je Sabina koja nema 'pravi' posao.

Ali zato nema nikakvih problema priznati plastične operacije:

- Radila sam nos, usne i grudi. Smatram da se isplati ulagati u izgled.

Rekla nam je kako se i u njezinu inboxu znaju naći svakakve ponude, ali to lako 'riješi'.

- Čim netko nešto pokuša, odmah ga blokiram, A jednom mi se javio jedan poznati nogometaš da mu dam broj. Reći ću samo da igra za Marseille - kaže za kraj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja