To je to što me zanima!

BB: Svi stanari izlaze van, pobjedniku 100.000 kn

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako će “Celebrity Big Brother” završiti tjedan dana prije roka, najboljeg stanara će ipak proglasiti. Pobjednik će dobiti 100.000 kuna
Vidi originalni članak

U petak navečer će umjesto dvoje stanara iz Big Brother kuće u Dubravi izaći svih šestero preostalih zvijezda. RTL je odlučio završiti prvu sezonu “Celebrity Big Brothera” tjedan dana prije i stanare pustiti doma za nadolazeći Uskrs. Ipak, to ne znači da netko od preostalih stanara neće izaći kao pobjednik.
Na RTL-u su nam rekli da će onaj ili ona tko pobijedi sigurno dobiti glavnu nagradu od 100.000 kuna. Isti iznos, kao što je i obećano na početku showa, bit će uplaćen i u humanitarne svrhe. Posljednje dane u Big Brother kući svi ukućani provode mirno i bez velikih svađa. Zavladala je prilična monotonija.
Veliki brat ih je odlučio zabaviti i pripremio im je japanski dan.
Prvo je trebalo obaviti sportski izazov - sumo-borbu. Dobili su i kostime kako bi što uvjerljivije izgledali.
Zadatak se najviše svidio Ivici Kovačeviću, koji je na kraju pobijedio. Krhka Marina uspjela je pobijediti Marka.
Poslije je bilo vrijeme za večeru s okusima istoka. Dečki su dobili kimona, a djevojke japanske haljine, što ih je razveselilo.
Nakon večere morali su smisliti haiku stihove. Cigi je oduševio haiku pjesmom o Salome.





ZBOG CIGIJA PJESMA MLADE PULJANKE POSTALA HIT U KUĆI
Kad je stilist Neven Ciganović prije nekoliko dana u kući prije spavanja zamolio Velikog brata da ga probudi pjesmom “Idi, leđa mi okreni”, malo tko je znao o čemu to Cigi govori.
- Molim te, Big Brotheru. Ako ne znaš gdje naći pjesmu, ima je na YouTubeu. Ponavljam. Molim te, pusti mi pjesmu od Martine 'Idi, leđa mi okreni’. To je hit stoljeća - rekao je Neven.
Sutradan je Veliki brat uslišao njegove molbe. Otad je ta pjesma postala neslužbena himna “Celebrity BB-a”.
Martina Mahić iz Pule, koja se tom pjesmom natjecala na Dori, začuđena je uspjehom. Pjesmu je napisao njezin tata Marino.
- Jako sam se iznenadila kad sam vidjela da je Neven zatražio moju pjesmu. Baš mi je drago i moram priznati da sam polaskana - rekla je 19-godišnja Martina.

DANIJELA VIDJELA NEVENA KAKO SE TUŠIRA
Mama “prgave” obitelji Danijela Dvornik uz smijeh je pričala dogodovštinu koja joj se netom prije dogodila.
- Idem ja vidjeti je li suha tuš-kabina da je usisam. Otvorim vrata od tuša, a ono Neven se tušira - ispričala je kroz smijeh Danijela ostalim stanarima.
- Zavikao je 'aaa’. Stao je i rekao mi: 'Znao sam da to hoćeš’ - rekla je Dvornikova. Zezala se kako su joj se sad sve erotske maštarije ostvarile. Budući da u tušu i zahodu nema kamera, gledatelji su ostali uskraćeni za Nevenovu “raskoš”.

UPITNA LICANCA RTL-a ZA BIG BROTHER?
Kako prenose neki mediji RTL bi mogao potpuno ostati bez licence za ovaj, do sada se vjerovalo, financijski isplativi projekt. Dosadašnja iskustva su pokazala da prvi podbačaj s tim showom u pravilu znači ukidanje tog showa. Endemolu koji daje licencu za Big Brother najbitnija je gledanost koja je u ovom slučaju podbacila.



Idi na 24sata

Komentari 24

  • Kjara27 21.03.2008.

    Meni je bilo zanimljivo i nije fer da se završava ranije, onaj kome nije bilo zanimljivo mogao je gledati Farmu ili na kraju krajeva otići u vidoteku. Nije mi jasno zašto završava ranije i kako su Vam oni sad dosadni kad je četvrta sezona proglašena najdosadnijom a CBB je bio baš zanimljiv, već u 2 tjedna bilo je svega! Meni je jako zao što završava baš sam se slatko nasmijala i dobro zabavila!

  • 21.03.2008.

    bilo bi cudno da se nastavio

  • aretha 21.03.2008.

    a jebiga....možda da su stavili više ljudi u kuću bi bilo bolje. a nekako si svi preslični pa ni nema neke napetnosti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare