To je to što me zanima!

Beatrice odgađa vjenčanje, a Phillip proslavu 99. rođendana

Zbog kritične situacije na sjeveru Italije, zbog čega su mnoge države zatvorile svoje granice za državljane iz tih regija, mogla bi otežati dolazak mladoženjine obitelji na važan događaj u Britaniju
Vidi originalni članak

Princeza Beatrice (31) trebala se udati za svog zaručnika, multimilijunaša Edoarda Mapellija Mozzija (34), 29. svibnja. Međutim, par razmatra odluku o ponovnom pomicanju svog vjenčanja. Prema pisanju stranih medija, unuka kraljice Elizabete II. (93) i talijanski aristokrat ovoga su puta u problemima zbog teške situacije uzrokovane korona virusom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog kritične situacije na sjeveru Italije, zbog čega su mnoge države zatvorile svoje granice za državljane iz tih regija, mogla bi otežati dolazak mladoženjine obitelji na važan događaj u Britaniju.

- Iako nitko još ne govori o tome da će Italija biti u izolaciji sve do kraja svibnja, princezi i njezinom zaručniku cijela ova situacija zadaje mnogo briga - rekao je izvor. Dodao je kako se razmatra i otkazivanje još nekih kraljevskih događaja, primjerice proslava 99. rođendana princa Philipa.

Podsjetimo, prije dva tjedna su Beatrice i njezin zaručnik potvrdili datum vjenčanja, a upoznali su se 2018.

DONIJELI ODLUKU Beatrice se udaje u 5. mjesecu, na vjenčanju neće biti poklona

Odlučili su kako uzvanici ne donose poklone na vjenčanje, nego da se raspitaju o dobrotvornim organizacijama u kojima djeluju, a to su 'Big Change' i 'Cricket Brings Hope'. Jedan je od glavnih ciljeva ovih organizacija da pomoću kriketa potiču pozitivne društvene promjene u Ruandi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • škver 12.03.2020.

    Što starost učini od čovjeka. Volio bi umrijeti mlađi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare