To je to što me zanima!

Beba Balašević prvo prozvala The Frajle pa poručila: 'Tribute bendovi? Tata ih se užasavao'

'Nije zamišljao da se njegove pjesme izvode po pabovima uz pivo, burgere i tipove koji su smatrali da je dovoljno da pustiš bradu, staviš ruku u džep i naplaćuješ ulaznice i ti si Đole... Nisi', napisala je na Facebooku
Vidi originalni članak

Nakon što je u ponedjeljak na društvenim mrežama javno prozvala ženski bend The Frajle, kći Đorđa Balaševića, Jelena 'Beba' Balašević, danas se ponovo oglasila na istu temu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, sukob je počeo nakon što su se pojavile tvrdnje da je nestanak YouTube kanala grupe Frajla povezan s obitelji Balašević. Djevojke tu informaciju nisu demantirale pa je Beba odlučila o svemu progovoriti. Ubrzo joj se javila članica grupe Nevena Buča i odgovorila joj no, priča tu nije stala. Beba je danas objavila novi status.

- Moj otac je 2017. odlučio zaštiti svojih djela pristupiti mnogo jače. Kao što i kaže u izjavi, bio je zgrožen kad je čuo da je cijeli koncert iz Beograda sniman sa stativa i okačen na YouTube svega par sati nakon 'Odlazi Cirkus'...Zgrožen - napisala je pa nastavila: 

- Normalnim ljudima bi bila uvreda objašnjavati da je njegova zgroženost u bilo kakvoj vezi sa zaradom. Tribute bendovi? Užasavao ih se. Nije zamišljao da se njegove pjesme izvode po pabovima uz pivo, burgere i tipove koji su smatrali da je dovoljno da pustiš bradu, staviš ruku u džep i naplaćuješ ulaznice i ti si Đole... Nisi. I ako to on nije odobravao, onda je elementarna pristojnost da to ni ne radiš. 

- A kada bi ti bendovi nastupali, morali bi uplatiti autorskoj agenciji koja bi to onda uplatila njemu. Sada nama...Dakle, ta zlobna i nakazna priča da je nama do para nešto baš jako nema veze s logikom. Ima veze samo s pohlepom, zavišću, pomjerenim vrijednostima, erotomanijom i licemjerjem. Pun mi je inbox srca, molbi da sredim ulaznice, potpise i fotke od likova koji mi sada pišu da sam...Da ne lajem. To će oni već. I ispod ovog posta - istaknula je i zaključila: 

- Taj čovjek je moj najbolji prijatelj na svijetu. On je dao sve od sebe da nama ispuni sve snove. Naravno da ću se dok sam tu truditi da ispunim sve što je od mene očekivao. I zbog toga ću biti i vreća buha i nakaza i vještica i štogod. Lajte, psi. To ništa nikad neće moći promijeniti činjenicu da sam uvijek bila i zauvijek ću biti njegov lav, svugdje s njim, u njegovom svemu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • vava5 06.06.2022.

    Pa jasno, treba vam lova.Uzmite što vam pripada ,ne povlačite se pi novinama,a nas pustite da uživamo u umjetnosti vašeg divnog oca.

  • Miss_D 01.06.2022.

    Đole nije bio za tribute bendove i pazio je na autorska prava, ali nikad nije imao ovako ogorčene i bezobrazne izjave kao Jelena. Također, cijela ta zaštita autorskih prava je otišla na puno višu razinu nakon njegove smrti, s učestalim prijetnjama tužbama. Jasno mi je da njegova obitelj želi zaštiti njegova djela, ali sve bi se to moglo izvesti puno smirenije i kulturnije, bez konstantnih svađa sa svima, od izvođača do običnih fanova.

  • maia89 01.06.2022.

    Ni Olja ni Beba nikad mi se nisu sviđale. Baš, baš nikad.. 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare