To je to što me zanima!

Beba Chicago: Kim Kardashian je objavila prvu fotku kćerkice

Malena Chi, kako joj tepaju članovi obitelji, poslušna je, mirna i preslatka beba, a već uživa u luksuzu i bogatstvu poznatih roditelja. Samo u njezinoj dječjoj sobi nalaze se ukrasi vrijedni 75.000 dolara
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (37) sada je službeno na društvenoj mreži predstavila svoje treće dijete, kćerkicu Chicago, rođenu 15. siječnja.

- Beba Chicago - napisala je kratko u opisu fotografije koja joj je donijela gotovo pet i pol milijuna lajkova te mnoštvo komentara.

Malena Chi, kako joj tepaju članovi obitelji, poslušna je, mirna i preslatka beba, a već uživa u luksuzu i bogatstvu poznatih roditelja. Kako pišu strani mediji, samo u njezinoj dječjoj sobi nalaze se ukrasi vrijedni 75.000 dolara. 

'PRETJERALA SI' Fanovi bijesni: North (4) je 'fotkala' mamu Kim u toplesu

Kim i njezin suprug, reper Kanye West (40)  svoje su treće dijete dobili uz pomoć surogat majke. Zbog komplikacija u prve dvije trudnoće, Kardashianka je odlučila da angažirati ženu koja će donijeti dijete na svijet. Par ima još dvoje djece - četverogodišnju kćerkicu North i dvogodišnjeg sina Sainta.

Surogat majka ima 27 godina, dva sina i pet je godina u braku. Završila je fakultet, a paru se svidjela jer je u izvrsnoj fizičkoj formi.

SKUPOCJENI ODNOSI Darovi poznatih: Čini se da ljubav ipak ima svoju cijenu

Tijekom trudnoće, Kanye i Kim su joj zabranili da boji kosu, pije alkohol, jede sirovu ribu, koristi saune i puši. Za njenu sigurnost tijekom trudnoće bila su zadužena dva tjelohranitelja  koji su joj pomagali od trećeg mjeseca trudnoće. Cijeli proces i 'uslugu', Kanye i Kim platili su oko 114 tisuća dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 27.02.2018.

    kakvo je to zensko ime chicago?'

  • plik 27.02.2018.

    eto, cak i ona troje, a ove naše posvuduše - ni jedno... c,c,c...

  • projekt_venus 27.02.2018.

    114000 dolara?! Kakva to osoba može prodati dijete za 114000 dolara?

Komentiraj...
Vidi sve komentare