To je to što me zanima!

Bebek o suradnji sa sinom: 'Nas dvoje najbolje funkcioniramo u studiju, ali znamo se posvađati'

Zvonimir je dodao kako se rijetko porječkaju oko glazbe, ali nekada zna svatko stati na svoju stranu s mišljenjima
Vidi originalni članak

U našoj obitelji vlada harmonija od rođenja djece pa do danas. Učim sina da uvijek bude uporan, ambiciozan, ali da ne zaboravi sve ono što smo ga naučili kući, rekao je Željko Bebek (77) o svom sinu Zvonimiru koji s njime dijeli pozornicu, a uskoro ih čeka i veliki koncert u zagrebačkoj Areni.

NAKON DESET GODINA Bebeka uoči turneje napustio bend, a supruga Ružica otkrila hoće li sin svirati i dalje s njime

- Ja sam jako uzbuđen s tom činjenicom da se bliži koncert u Areni 28. listopada. Uvjeren sam da spadam ovog trenutka u jedinstveni primjer glazbenika kojeg dolaze slušati sve generacije s obzirom na to da sam valjda ostavio veliki trag 70-ih godina, koje su ostale zauvijek i na repertoaru su na svakom koncertu - osvrnuo se u RTL direktu, Bebek koji slavi 50 godina karijere.

Što se tiče suradnje sa sinom, objasnio je kako i u studiju i na pozornici funkcioniraju sjajno. Nekada se znaju posvađati, ali kako je priznao, najbolje se oboje osjećaju u studiju.

24 PITANJA Lidija Bačić Lille: 'Tko ne bi htio duet sa Željkom Bebekom?

- Rijetko kada oko glazbe, ali tu i tamo znamo, rekao bi stati svako na svoju stranu, s nekim mišljenjima, iako vrlo brzo shvatim da sam ja bio u krivu - pojasnio je s druge strane Zvonimir koji je podijelio i svoje mišljenje o trap glazbi i narodnjacima te priznao bi li otišao u tom glazbenom smjeru.

- Pa ne, iskreno živim u svom svijetu glazbe, naučio sam živjeti u tim svojim snovima i ispunjavaju mi se iz dana u dan tako da nisam previše zainteresiran za stvari sa strane - rekao je Zvonimir, a i Bebek se osvrnuo na nedavne zabrane glazbe.

ROŠTILJ NA OBALI Domaće zvijezde vole i roštilj uz more: 'Na pozornicu sam vozila Žeru, Bebek uzeo hranu u hotel'

- Nema govora o zabranama glazbe. Svaka glazba ima svoju publiku i publika ima pravo nazočiti koncertima i zabavama, obožavanjima i sve to. Ne znam koja sila uopće postoji da može zabraniti. Bijelo Dugme kao rock bend koji je imao dodire s takvom glazbom, to je bilo malo koketiranje da steknemo simpatije onih kojima u tom trenu nismo bili - zaključio je Željko.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU KUHARSKOG SERIJALA 'LEĐA O LEĐA':

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gojko ercegovac 05.10.2023.

    Proslo vrijene tvoje slave.malog se gura ali nula. Uzalud vam trud sviraci

  • Brontolo 05.10.2023.

    *dvojica. Ako su dva muškarca, onda su DVOJICA, ako su muškarac i žena, onda su DVOJE, ako su dvije žene, onda su DVIJE. Osnove gramatike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare