Obavijesti

Video

Komentari 12

Lidija Bačić Lille: 'Tko ne bi htio duet sa Željkom Bebekom?

Lidija Bačić Lille: 'Tko ne bi htio duet sa Željkom Bebekom?
1

Splitska pjevačica Lidija Bačić Lille otkrila da ima 100 bikinija, obožava se kupati u moru, ali se ponekad osjeća nesigurno zbog straha od morskih pasa. Video pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

Splitska pjevačica Lidija Bačić Lille imala je naporno ljeto. Uz brojne koncerte izbacila je dvije nove pjesme, a priprema i novi album te svoj vlastiti web shop u kojem će se naći brojni proizvodi s motivima Lille. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Bez obzira na ljeto puno adrenalina Lille je pronašla vremena za kupanje u moru i otkrila koliko bikinija ima u svom ormaru. 

- Ne znam koliko ti bikinija imaš, ali ja ih imam 100. Obožavam se kupati i uvijek koristim priliku da se okupam - kaže Lidija Bačić. 

Ali u bezbrižnom kupanju ponekad ju omete njezin strah od dubina i morskih pasa. 

Otvorenje bazena u Čazmi uz Lidiju Bačić

- Imam stvarno čudan strah, mrzim dubine i morske pse. Kao mala sam s bratom voljela gledati filmove o morskim psima. Mislim da sam ih sve pogledala i od tuda dolazi taj strah. Čim zaronim odmah dolazi strah - priznala je. 

Nezin YouTube kanal prati više od pola milijuna ljudi, a najviše ju prate Rusi i Amerikanci.

- Eto, Hladni rat na mom kanalu - našalila se Lille.

U svojoj budućoj karijeri Lidija Bačić ima velike planove. 

- Voljela bih ostvariti svjetsku karijeru, ali ako to ne bude moguće zadovoljit ću se i što me naša publika voli i što ja njih volim. 

A otkrila je i svoju tajnu želju u karijeri.  

- Uvijek sam htjela imati duet s legendarnim Oliverom Dragojevićem, ali od živućih legendi…Tko ne bi htio duet sa Željkom Bebekom?

Lidija Bačić do kraja će ljeta imati koncerte u Požegi, Tkonu i Ljubljani te na jesen u Ptuju i Mississaugi, a kako je izgledao Lidijin prvi javni nastup te kakav joj je muškarac potreban pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata. 

Pogledajte video: