To je to što me zanima!

Bebek u ulozi stilista: 'Draga, mislim da bi ti to dobro stajalo'

Jednom roker, uvijek roker. Mene se stalno može vidjeti u koži, a volim nositi i čizme s petom. I traperice, one su mi zakon, ispričao je Željko Bebek
Vidi originalni članak

Pa iskreno, ova sa šljokicama nije toliko loša. Lijep je materijal, mislim da bi ti baš dobro stajala, ispričao nam je čitatelj razgovor koji je pjevač Željko Bebek (72) vodio sa suprugu Ružicom u ponedjeljak u shoppingu u Zagrebu.

Pjevač je bio vidno raspoložen za kupovinu pa je supruzi govorio koji su trenutačno komadi odjeće najpopularniji, ali joj je dao i savjet oko toga koji bi kroj najbolje odgovarao njezinoj figuri. Kako nam je rekao čitatelj, glazbenik je strpljivo čekao dok je njegova supruga birala odjeću.

- Nije je požurivao ni u jednom trenutku. Bio je jedan potpuno atipičan muškarac u kupovini. Išao je uz nju i nije joj ni u jednom trenutku prigovorio što dugo izabire. Kad se odlučila, otišli su platiti. Uhvatili su se za ruke kao tinejdžeri i otišli iz dućana - prepričao je čitatelj. Pjevač je jednom prilikom izjavio kako uvijek pazi na svoj izgled i odjeću, ali kako se time i ne zamara baš previše. Modni stil na pozornici, ali i u privatnom životu uvijek mu je isti.

- Jednom roker, uvijek roker. Mene se stalno može vidjeti u koži, a volim nositi i čizme s petom. I traperice, one su mi zakon. Jednom kad nađeš savršen par uskih traperica, shvatiš da te male stvari raduju - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • RI051_1 24.10.2018.

    Tko još gleda na ovog oronulog starca iz Bosne

  • serendipity26 24.10.2018.

    72 godine? Mislim da mu žena svaki dan sklapa ruke i pita onog gore hoće ga pozvati :)

  • _Varešak_ 24.10.2018.

    Vidi momka vidi mu kaputa,sve na kredu rano ljuta ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare