To je to što me zanima!

Beckhamov sin ženi se u vili milijardera, David otkrio odijelo

Vjenčanje će se odviti u luksuznoj nekretnini tajkuna Nelsona Peltza, oca mladenke, u Palm Beachu na Floridi. Vila se nalazi uz more i ima 27 soba, a procjenjuje se da vrijedi oko 700 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Najstariji sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama (46) i dizajnerice Victorije Beckham (47), Brooklyn Beckham (23), vjenčat će se sa svojom zaručnicom Nicolom Peltz (27), 9. travnja ove godine. David se na svom Instagramu pohvalio da je već odabrao odijelo za vjenčanje godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stvaranje posebnih uspomena. Planovi za vjenčanje su u tijeku, a roditelji odjeveni i potkovani - napisao je David Beckham uz fotografiju na kojoj pozira s ocem i svekrom. Poznato je i da će mladenka nositi vjenčanicu dizajnera Valentino, a Nicola planira sa svojim stilistom odletjeti u Rim kako bi isprobala nekoliko modela, a odabrat će dva 'bajkovita'. - Victoria Beckham dizajnirala je njezinu zaručničku haljinu i u potpunosti podržava taj odabir. Vjerojatno će se iste noći pojaviti i u modelu koji je dizajnirala Victoria - rekao je izvor.

Vjenčanje će se odviti u vili milijardera Nelsona Peltza (79), oca mladenke, u Palm Beachu na Floridi. Vila se nalazi uz more i ima 27 soba. Procjenjuje se da vrijedi oko 700 milijuna kuna. Poznato je i da će među uzvanicima biti manekenka Gigi Hadid (26), dizajnerica Nicole Richie (40), kuhar Gordon Ramsay (55) i drugi slavni.  Iako se o vjenčanju i dalje jako malo zna, Brooklyn i Nicola su povodom Valentinova u videu za Vogue otkrili da će nositi kippah, malu ravnu, crnu ili obojenu kapu koju su židovi nosili na tradicionalnim ceremonijama, pa će ceremonija biti obavljena prema tom obredu. Par je počeo izlaziti 2019. godine, a samo godinu dana kasnije, u srpnju 2020., objavili su zaruke i od tada ne prestaje interes javnosti za njihovo vjenčanje.

- Prije dva tjedna pitao sam srodnu dušu želi li se udati za mene i pristala je. Ja sam najsretniji čovjek na svijetu. Obećavam da ću biti najbolji suprug i jednog dana najbolji otac - objavio je tada Brooklyn.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • otprije poznat policiji_811 18.03.2022.

    ako ćeš biti suprug ko i stari, neće biti dobro

  • Nap* 18.03.2022.

    Moze im biti milijarderi.su

  • Zlatna Vuga 18.03.2022.

    Baš su mi simpa, mali je na mamu sličan

Komentiraj...
Vidi sve komentare