Obavijesti

Show

Komentari 4

Beckhamov sin ženi se u vili milijardera, David otkrio odijelo

Beckhamov sin ženi se u vili milijardera, David otkrio odijelo
4

Vjenčanje će se odviti u luksuznoj nekretnini tajkuna Nelsona Peltza, oca mladenke, u Palm Beachu na Floridi. Vila se nalazi uz more i ima 27 soba, a procjenjuje se da vrijedi oko 700 milijuna kuna

VIDEO

Najstariji sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama (46) i dizajnerice Victorije Beckham (47), Brooklyn Beckham (23), vjenčat će se sa svojom zaručnicom Nicolom Peltz (27), 9. travnja ove godine. David se na svom Instagramu pohvalio da je već odabrao odijelo za vjenčanje godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35

- Stvaranje posebnih uspomena. Planovi za vjenčanje su u tijeku, a roditelji odjeveni i potkovani - napisao je David Beckham uz fotografiju na kojoj pozira s ocem i svekrom.

Poznato je i da će mladenka nositi vjenčanicu dizajnera Valentino, a Nicola planira sa svojim stilistom odletjeti u Rim kako bi isprobala nekoliko modela, a odabrat će dva 'bajkovita'.

- Victoria Beckham dizajnirala je njezinu zaručničku haljinu i u potpunosti podržava taj odabir. Vjerojatno će se iste noći pojaviti i u modelu koji je dizajnirala Victoria - rekao je izvor.

Vjenčanje će se odviti u vili milijardera Nelsona Peltza (79), oca mladenke, u Palm Beachu na Floridi. Vila se nalazi uz more i ima 27 soba. Procjenjuje se da vrijedi oko 700 milijuna kuna. Poznato je i da će među uzvanicima biti manekenka Gigi Hadid (26), dizajnerica Nicole Richie (40), kuhar Gordon Ramsay (55) i drugi slavni. 

Iako se o vjenčanju i dalje jako malo zna, Brooklyn i Nicola su povodom Valentinova u videu za Vogue otkrili da će nositi kippah, malu ravnu, crnu ili obojenu kapu koju su židovi nosili na tradicionalnim ceremonijama, pa će ceremonija biti obavljena prema tom obredu.

Par je počeo izlaziti 2019. godine, a samo godinu dana kasnije, u srpnju 2020., objavili su zaruke i od tada ne prestaje interes javnosti za njihovo vjenčanje.

- Prije dva tjedna pitao sam srodnu dušu želi li se udati za mene i pristala je. Ja sam najsretniji čovjek na svijetu. Obećavam da ću biti najbolji suprug i jednog dana najbolji otac - objavio je tada Brooklyn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško